Yhteystiedot medialle

Asuntomessujen viestintä auttaa toimittajia, bloggaajia ja kuvaajia kaikissa Asuntomessuja koskevissa kysymyksissä.

Asuntomessut viestintä:

viestinta(at)asuntomessut.fi

Akkreditoituminen

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla.

Akkreditoituna median edustajana pääset vapaasti tutustumaan Asuntomessuille ja saat median palvelut käyttöösi.

Ennen Asuntomessuja:

Median edustajat voivat tutustua tuleviin asuntomessualueisiin etukäteen. Vierailusta on sovittava etukäteen messupaikkakunnan asuntomessutoimiston henkilökunnan kanssa. Yhteystiedot löydät kunkin tapahtuman sivuilta yhteystiedot-osiosta. Huomioithan, että ennen messuja alue on rakennustyömaa. Lisäksi alue aidataan ennen messuja, joten ilman asianmukaista kulkulupaa alueelle ei pääse.

Asuntomessujen aikana:

Median edustajat pääsevät Asuntomessuille Journalistiliiton jäsenkortilla. Mikäli median edustajalla ei ole Journalistiliiton korttia, on hänen ilmoittauduttava ennakkoon saadakseen Asuntomessujen myöntämän päiväkohtaisen mediakortin. Median edustajien akkreditointi tapahtuu messujen AsukasAreenan mediakeskuksessa. Mediatilaisuuksiin, kuten mediapäivään, akkreditoituminen tapahtuu myös verkossa sähköisesti.

Bloggaajat:

Myönnämme messuista kirjoittaville bloggaajille Asuntomessujen mediakortin tietyin kriteerein. Bloggaajien akkreditointi tapahtuu verkkosivuillamme tämän lomakkeen kautta. Ilmoitamme akkreditoinnista henkilökohtaisesti sähköpostitse. Samassa sähköpostissa saat ohjeet Asuntomessuille tulemiseen.