Näytteilleasettajille

Näytteilleasettajaksi messuille

Asuntomessut on markkinapaikka asumisen alan yhteistyökumppaneille kuten rakennus-, remontointi-, sisustus- ja viherrakentamisalojen yrityksille, tutkimuslaitoksille, järjestöille ja liitoille. Asuntomessut on kumppaneille yhä vahvemmin innovaatio-, tutkimus- ja kehitysympäristö.

Miten pääsen näytteilleasettajaksi?

Asuntomessut on avoinna kotimaisille ja ulkomaisille näytteilleasettajille. Suomen Asuntomessut tekee sopimukset näytteilleasettajien kanssa. Painotuksena valinnoissa ovat rakentamiseen, asumiseen, sisustamiseen tai muihin messuteemoihin liittyvät näytteilleasettajat. Ulkonäyttelytilojen ja hallien näytteilleasettajaksi voi ilmoittautua kun myynti alkaa edellisen vuoden syksyllä.

Miten pääsen mukaan messukohteisiin?

Ensiksi tulee löytää sopiva messutalo, jonka kanssa haluaa tehdä yhteistyötä. Tätä voi tiedustella kunkin messupaikkakunnan messutoimistosta. Vaihtoehtoja on toimia messutalon päänäytteilleasettajana, sisustajana tai suunnittelijana tai tavarantoimittajana.

Päänäytteilleasettajuudesta, sisustuksen näytteilleasettajasta sekä autotallipaikoista tulee aina tehdä virallinen sopimus Suomen Asuntomessujen kanssa. Sopimusten hinnat löytyvät mediakortista.

Jos näytteilleasettaja- ja sisustusmaksu on suoritettu, messukohteen päätoimijat (näytteilleasettaja, sisustaja, suunnittelijat) saavat näkyvyyden kohteen talotauluissa sekä virallisissa messuluetteloissa ja Asuntomessujen verkkopalvelussa. Irtokalusteiden ja teknisten tuotteiden tavarantoimittajat saavat merkitä tuotteensa maksimissaan 10 x 21 cm suuruisilla kilvillä sekä jakaa esitteitä tai järjestää tuote-esittelyjä sisätiloissa. Hintojen esittäminen on sallittu. Laajemman esittelypisteen voi pystyttää ns. esittelypistesopimuksella (katso mediakortti).

Palvelutori

Palvelutori on palvelu, jossa voi jättää messurakentajille suunnattuja messutarjouksia, tuotteita tai palveluita. Palvelutori-ilmoituksen voit tehdä täällä. Ilmoituksen jättäminen on veloituksetonta. Ilmoituksessa kannattaa selkästi merkitä mikäli kyseessä on messurakentajalle tarkoitettu tarjous tai etu. Ilmoituksen jättäminen Palvelutorille on ilmaista ja ilmoitus välitetään kaikille messurakentajille valitulta messupaikkakunnilta.

Mikäli olet kiinnostunut samaan näkyvyyttä Asuntomessutapahtumassa näytteilleasettajana tai muunlainen yhteistyö Suomen Asuntomessujen kanssa kiinnostaa, ota yhteyttä ari.virta (at)asuntomessut.fi tai tutustu tarkemmin mediakorttiimme>>

Miten saan tuotteeni esille tulevassa asuntomessutapahtumassa?

Asuntomessuilla on näyttelyasuntojen lisäksi näyttelytilaa halleissa, ulkonäyttelyalueilla, autotallipaikoilla, piha- ja puutarha-alueilla. Suomen Asuntomessut osoittaa näytteilleasettajille näyttelypaikat huomioiden toimialan, ilmoittautumisjärjestyksen, osaston koon näyttelykokonaisuuden sekä mahdollisuuksien mukaan näytteilleasettajien toivomukset. Jokainen määräaikaan mennessä ilmoittautunut näytteilleasettajan toiminimi ja tuote mainitaan erikseen messuluetteloissa. Lisäksi näytteilleasettajalla on mahdollisuus varata maksullista mainostilaa messu- ja sisustusluetteloista. Messualueella on tarjolla myös maksullista mainostilaa adshel-ulkomainospilareissa, sign ware-jättitauluissa sekä äänimainontana. Lisätietoja >>