Messupalvelut

Messutoimisto

Messutoimisto sijaitsee ja toimii messuaikana messualueella. Messutoimistosta hoidetaan mm. kuulutukset, opastus, löytötavarat sekä kaikki näytteilleasettajien asiat. Pienimuotoinen maksullinen kopiointipalvelu toimii messutoimistossa.

Messutoimiston messuaikainen puhelinnumero on 020 7437 710.

Extranet

Näytteilleasettajina toimiville löytyy lisää tietoa Suomen Asuntomessujen extranet-sivuilta.

Messuravintola

Messuravintola sijaitsee messualueella erillisessä ravintolahallissa. Lisäksi alueella on jäätelön-, makeisten-, makkaran- ja oluen myyntipisteitä sekä kahviloita.

Näytteilleasettajien ruokalippuja myydään ainostaan messuravintolasta. Messuravintolaa pitää Casseli Catering, jossa messujen myyntipalvelua hoitaa ravintolapäällikkö Jenny Kira, puh. 040-523 3422 tai [email protected]

Posti

Kaikki messualueelle tuleva posti tuodaan messutoimistoon, mistä se jaetaan edelleen vastaanottajalle. Lähtevää postia varten alueella on postilaatikko.

Saapuminen messualueelle ja pysäköinti

Näytteilleasettajien pysäköintialue sijaitsee messualueen lähellä ja sinne tulee olemaan opasteet pääteiltä. Alueelle pysäköiminen vaatii näytteilleasettajien P-kortin.

Navigaattoriin laitettava osoite ilmoitetaan lähempänä messuajankohtaa.

Siivous ja jätehuolto

Messujärjestäjät vastaavat yleisestä jätehuollosta, katujen puhtaanapidosta ja WC-huollosta sekä messujen siivouspartiosta.

Näyttelyasuntojen ja -tonttien siivoamisesta yhdessä tarvittavien muiden huoltotoimenpiteiden kanssa vastaa kyseisen kohteen näytteilleasettaja. Siivouksen tulee tapahtua messujen huoltoaikoina, aamuisin klo 7.00–10.00 ja iltaisin klo 18.00–21.00.

Messukohteiden siivous-, suojaus- ja köysityspalveluja sekä erillisnäyttelyosastojen (ulkotilat ja hallit) siivouspalveluja tarjoava sopimusyritys ilmoitetaan keväällä 2013.

Näytteilleasettajien taukotupa

Näytteilleasettajia varten alueella on oma taukotupa, jossa on kahvinkeittomahdollisuus sekä mikroaaltouuni.