Mediatilaisuudet

Asuntomessut Tuusulassa -mediapäivä 31.7.2020

Toivotamme median lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Asuntomessut Tuusulassa 2020 –alueeseen ja sen messukohteisiin perjantaina 31.7.2020 
 
Päivän ohjelmarunko on seuraavanlainenTarkka ohjelmasisältö ja saapumisohjeet toimitetaan osallistujille sitten lähempänä ajankohtaa.

Klo 9 – 10:         Akkreditointi, aamiainen tarjolla messuravintolassa

Klo 10 – 10:30: Lehdistötilaisuus messuravintolassa

Klo 10:30 – 11: Tietoiskutilaisuudet (*)

Klo 10:30 – 16: Vapaa tutustuminen alueeseen

Klo 12 – 14:30: Buffet-lounas tarjolla lounasravintolassa

(*) Tietoiskuissa asiantuntija antaa aiheeseen lyhyen johdannon ja sen jälkeen on mahdollista käydä tutustumassa teeman mukaiseen kohteeseen tai alueeseen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tietoiskuun, niin kerro meille kiinnostuksestasi laittamalla rasti oikean aihealueen kohdalle ilmoittautumislomakkeeseen. Kiinnostuksen pohjalta järjestämme tietoiskut sopivalla tavalla.

Mediapäivään 31.7.2020 ilmoittautuminen

Nimi

Media

Titteli / Tehtävä

Puhelinnumero

Sähköposti

Olen kiinnostunut osallistumaan tietoiskuun aiheesta
Sisustuksen trendit esittäytyvät Asuntomessut Tuusulassa 2020Asuntomessualueen yhteisöllinen puistoTaide uuden asuinalueen viihtyvyyttä edistämässäHyvän suuntaan -askelia kohti vähähiilistä ja energiatehokasta asumista Rykmentinpuistossa

En tule paikalle, mutta haluan saada sähköpostitse mediamateriaalit.
TulenEn tule

Erikoisruokavalio


Mikäli et pääsekään paikalle, peruuta tulosi mahdollisimman pian laittamalla sähköposti osoitteeseen [email protected] otsikolla MEDIAN ENNAKKORETKI 31.7.

Mediapalvelut

Haluamme tehdä jatkuvaa yhteistyötä median kanssa, ja välittää tietoa ja päivityksiä kun niitä toiminnassamme ja messukohteissamme tapahtuu. Mikäli haluat saada tiedotteemme ja kutsut tilaisuuksiimme, kirjaa tietosi mediajakelulistallemme. Kiitos.

Ilmoittautuminen mediajakeluun

Täyttämällä lomakkeen lisäämme sinut mediajakelulistoillemme.
  • Valitsemalla kyllä lisäämme sinut jakelulistoillemme