Asuntomessut Tuusulassa 3.-30.8.2020

 

Asuntomessujen portit Tuusulan Rykmentinpuiston tulevaisuuden kyläkaupungissa sulkeutuivat sunnuntaina 30.8.2020 viimeisen kerran. Seuraava live-tapahtuma järjestetään Lohjalla kesällä 2021, jota ennen on vielä mahdollista kokea Tuusulan 33 messukotia virtuaalisilla Asuntomessuilla. Virtuaalimessuilla voit tutustua messukoteihin uudesta näkökulmasta maksutta virtuaalikierrosten myötä, vaikka omalta kotisohvalta käsin. Klikkaa siis uudistuneelle sivustolle TÄSTÄ, ota rento asento ja tutki Asuntomessukoteja omassa tahdissasi!

————-

Lämpimästi tervetuloa Asuntomessuille Tuusulaan! Asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuotena tutustumme Tuusulan Rykmentinpuistossa 33 upeaan, uniikkiin messukotiin.

Turvallisen messukokemuksen varmistamiseksi lippuja on saatavilla rajoitetusti ja ne myydään päivä- ja aikaperusteisesti vain ennakkoon. Osta omasi verkkokaupasta pikimmiten ja varmista sisäänpääsy juuri sinulle ja seurueellenne sopivana hetkenä! Tarvittaessa voit muuttaa saapumisaikaasi täällä.

Asiantuntija- ja ammattilaisryhmien varauksista saat lisätietoa täältä. Jos olet voittanut tai saanut lipun esimerkiksi yhteistyökumppaniltasi, muistathan rekisteröidä lippusi.


ASUNTOMESSUJEN AUKIOLOAJAT 3.-30.8.

Ma-Pe 12:00-20:00

La-Su 10:00-18:00

Pe 21.8. 12:00-22:00 pidennetty ilta
(kohdekohtaisia eroja aukioloissa voi  esiintyä)

Voit käydä täältä tutustumassa messujen tarkempaan ohjelmatarjontaan.

 

Messuille voit saapua niin julkisilla kuin omalla autolla, kävellen tai polkupyörällä. Tarkemmat saapumisohjeet, pysäköintipaikat ja messualueen kartan löydät täältä.

Ja kun aika on ottaa lepohetki asumisen uusiin näkökulmiin tutustumisen lomassa, voit istahtaa johonkin alueen kahviloista tai ravintoloista maukkaan ruoan ja virvoittavien juomien ääreen.

Vasemmalla olevien linkkien kautta pääset tutustumaan tarkemmin messujen turvallisuuteen, lippuhintoihin, teemoihin, upeisiin messukoteihin, mielenkiintoisiin oheiskohteisiin, erityisryhmien palveluihin sekä muihin Asuntomessujen yksityiskohtiin.

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö toimii Asuntomessut Tuusulassa 2020 -tapahtuman virallisena suojelijana.

 

ASIAKASPALVELU, LÖYTÖTAVARAT JA PALAUTTEET

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysymyksiä, haluat lisätietoja Asuntomessuista Tuusulassa tai antaa meille palautettasi, olethan yhteydessä messutoimistomme väkeen! Toimiston löydät pääportin vierestä ja meille voit myös soittaa, laittaa sähköpostia.

Messutoimisto 3.-30.8.:

Ma-Pe 12:00-20:00

La-Su 10:00-18:00

Pe 21.8. 12:00-22:00