Messualue

Asuntomessualue sijaitsee vain 30 kilometrin päässä Helsingistä aivan Tuusulan keskustan Hyrylän palveluiden tuntumassa, Rykmentinpuiston alueella.

Luonnonläheinen Rykmentinpuisto, jossa toimi vuoteen 2006 Helsingin ilmatorjuntarykmentti, on yksi Helsingin seudun merkittävimmistä aluerakentamishankkeista. Se on tulevaisuudessa koti 15 000 asukkaalle, joista Asuntomessualueelle muuttaa 400 uutta asukasta.

Monipuolista asumista tulevaisuuden kyläkaupungissa

Asuntomessuilla erilaiset asumisen tarpeet huomioidaan monipuolisella tarjonnalla; alueella on townhouseja, pientaloja ja kerrostaloasuntoja. Messualueella on puurunkoisia taloja, hirsitaloja ja kivitaloja, sekä yksi- että kaksikerroksisia ratkaisuja. Asuntomessukoteja on nähtävillä messujen aikana 33.

Reilu puoli tuntia Helsingistä

Asuntomessualueen sijainti Helsinkiin johtavien pääliikenneväylien ja HSL:n seutuliikenteen alueella on erinomainen. Messukodista Helsinkiin matkaat reilussa puolessa tunnissa, lentokentälle vartissa. Keravan rautatieasemalle on reilu kolme kilometriä.

Taidetta kodeissa ja kaduilla

Tuusulan merkittävä kulttuurihistoria tuo oman lisänsä messuille. Taide onkin esillä niin asumisessa kuin aluesuunnittelussa, sekä osana messutapahtuman ohjelmatarjontaa.

 

 

Oheiskohteet

Saapuminen messualueelle