Ryhmät

Tervetuloa Asuntomessuille Tuusulaan ryhmän kanssa

Haluatko tuoda messuille asiakkaita, henkilökuntaa tai muita sidosryhmiä? Varaa asiantuntija- tai ammattilaisryhmällesi asuntomessualueen esittely ja täydennä esitystä Tuusulan asiantuntija-aiheella. Aiheet ja tarkemmat ohjeet löytyvät ryhmävarauslomakkeesta tämän sivun lopusta.

Otamme vastaan asiantuntijaryhmien esitysvarauksia messujen jokaiselle arkipäivälle alkaen klo 11 eli tuntia ennen messuporttien avaamista. Ryhmälipun voi varata myös ilman esittelyä. Tällöin ryhmät pääsevät alueelle aikaisintaan klo 12.

Ryhmälipun hinta on 18 €/hlö (sis. alv 10 %), kun ryhmän koko on vähintään 15 henkeä. Bussin kuljettaja pääsee messualueelle ilman lippua. Alle 15 hengen ryhmät maksavat lipuistaan normaalihinnan. Mikäli ryhmälle varataan esitys, voi ryhmän koko voi olla enimmillään 20 henkeä (tilarajoite).

Ryhmälippu edellyttää koko ryhmän samanaikaista saapumista messualueelle. Mikäli samanaikainen saapuminen ei ole mahdollista, suosittelemme hankkimaan ryhmäläisille asiakaskutsukortit. Alle 15 hengen ryhmät voivat ostaa liput myös suoraan netistä.

Lisätietoja Tuusulan asuntomessutoimistosta
ryhmäkoordinaattori Helena Hurri
[email protected], p. 040 314 2231

Ravintolapalvelut ryhmille messualueella

Asuntomessualueella sijaitsee useita ravintoloita ja kahviloita, mm. Messuravintola Rantatie, Jannen terassi ja Portti Cafe. Ryhmät ja yritykset voivat myös varata veloitusta vastaan (70 e/h) käyttöönsä 30-paikkaisen  Tilausravintola Ainon. Tilaukset tulee toimittaa Casselille [email protected] 2 vuorokautta ennen messuvierailua oheisella lomakkeella.

Casselin tilauslomake ryhmät ja yritykset Tuusula 2020

Muut palvelut ryhmille Tuusulassa
Jää yöksi, syö hyvin, nauti messupaikkakunnan kulttuuritarjonnasta ja palveluista! Lisätietoja Tuusulasta kokouspaikkana ja matkakohteena https://www.visittuusulanjarvi.fi/

Ryhmävarauslomake
Ilmoita ryhmäsi tiedot alla olevalla lomakkeella. Ryhmäkoordinaattori vahvistaa varauksen ja aikataulut sekä lähettää lisätietoja messualueelle saapumisesta. Lähetämme messuille saapuville ryhmille vahvistuksen yhteydessä myös tapahtuman turvallisuutta koskevan kirjeen.


Ryhmän tiedot

  • KK slash PP slash VVVV
  • Esittelyaika ja esittelyn valinta

  • :
    Esittelyaikoja voi varata 3.-30.8. maanantaista perjantaihin klo 11:00 alkaen. Suosittelemme varausta alkamaan täysin tunnein tai puolelta - vahvistamme alkamisajankohdan erikseen. Varaus on tehtävä viimeistään viikko ennen tulopäivää.
  • Lisätietoja: Projektikoordinaattori vahvistaa esittelyajan sopivuuden ryhmänne yhteyshenkilölle. Ryhmäkoordinaattori Helena Hurri, [email protected], p. 040 314 2231.
  • Pääsylippujen maksutapa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.