Vierailu Asuntomessuilla

Mediakeskus palvelee messujen aikana

Messujen aikana mediaa palvelee messualueella toimiva Mediakeskus, ja löytyy kätevästi heti näyttelyhallin uloskäyntiä vastapäätä. Mediakeskuksessa hoidetaan median akkreditoituminen alueelle. Mediakeskuksessa on lisäksi työskentelytilaa median edustajille, ja tiedote- ja muut hyödylliset sisältömateriaalit tarjolla. Mediakeskukseen saa messujen aikana yhteyden numerosta 020 7437 720 tai laittamalla viestin osoitteeseen [email protected]

Median akkreditoituminen

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla.

Akkreditoituna median edustajana pääset vapaasti tutustumaan Asuntomessuille ja saat median palvelut käyttöösi.

Asuntomessut 2020 Tuusulassa noudatamme turvallisuussuunnitelman ohjeistuksia, jotka koskevat kaikkia messualueen vierailijoita ja siellä työskenteleviä. Tarkat ohjeet julkaistaan messujen alkuun mennessä.

Ennen Asuntomessuja:

Median edustajat voivat tutustua tuleviin asuntomessualueisiin etukäteen. Vierailusta on sovittava etukäteen messupaikkakunnan asuntomessutoimiston henkilökunnan kanssa. Yhteystiedot löydät kunkin tapahtuman sivuilta yhteystiedot-osiosta. Huomioithan, että ennen messuja alue on rakennustyömaa. Lisäksi alue aidataan ennen messuja, joten ilman asianmukaista kulkulupaa alueelle ei pääse.

Asuntomessujen aikana:

Median edustajat pääsevät Asuntomessuille Journalistiliiton jäsenkortilla. Mikäli median edustajalla ei ole Journalistiliiton korttia, on hänen ilmoittauduttava ennakkoon saadakseen Asuntomessujen myöntämän sähköisen mediakortin. Median edustajien akkreditointi tapahtuu messujen Mediakeskuksessa. Mediatilaisuuksiin, kuten mediapäivään, akkreditoitumisen voi tehdä myös verkossa sähköisesti.

Bloggaajat:

Myönnämme messuista kirjoittaville bloggaajille Asuntomessujen mediakortin tietyin kriteerein. Bloggaajien akkreditointi tapahtuu verkkosivuillamme tämän lomakkeen kautta. Ilmoitamme akkreditoinnista henkilökohtaisesti sähköpostitse. Samassa sähköpostissa saat ohjeet Asuntomessuille saapumiseen.