Median ennakkoretki Asuntomessualueelle Seinäjoelle 10.5.2016

Suomen Asuntomessut ja Seinäjoen kaupunki järjestävät median edustajille tiedotustilaisuuden ja ennakkoretken kesän 2016 asuntomessualueelle Seinäjoelle tiistaina 10.5.2016.

Asuntomessut järjestetään Seinäjoella 8.7.-7.8.2016. Seinäjoen Pruukinrannan messualueelle Kyrkösjärven rantaan rakentuu pientalojen ja paritalon lisäksi puukerrostalo Mäihä sekä rivi-/luhtitalo. Pohjalaisia puusepäntaitoja on nähtävissä muun muassa korttelissa, jossa on moderneja 2-fooninkisia pohjalaistaloja. Yhteensä ensi kesän messutapahtumassa on näytteillä 43 kohdetta.

Seinäjoen Pruukinrannassa luonto on tärkeä osa messualuetta. Tontit sulautuvat ympäröivään mäntymetsään ja luonnolle ominaiset piirteet, kuten kalliot, on säilytetty alueella. Kyrkösjärven rannalle nousee muun muassa näkötorni, joka vihitään käyttöön 10.5. ennakkoretkipäivänä.

Kevään ennakkoretken ohjelmaan kuuluu tiedotustilaisuus ja lounas messualueen lähellä sijaitsevassa kokous- ja kongressikeskus Framissa sekä tutustuminen messualueeseen, jossa myös nautitaan iltapäiväkahvit. Ohjelman lisäksi tarjoamme median edustajille kuljetuksen junalla Helsingistä Seinäjoelle ja takaisin sekä bussikuljetukset päivän aikana Seinäjoella. Päivän ohjelma on kokonaisuudessaan ohessa. Pyydämme ilmoittamaan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli nouset kyytiin muualta, kuin Helsingin päärautatieasemalta.

Ilmoittautuminen kevään ennakkoretkelle on päättynyt 2.5.2016.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Suomen Asuntomessujen tiedottaja Maaret Väkinen p. 040 352 0375