Kävelykierrokset

Tervetuloa tutustumaan asuntomessualueeseen maanantaina 28.9.

Miksi Talo Sensun katto on valkoinen? Miksi Pyörteen kulman taakse ei voi kurkistaa? Mistä tunnistaa Talo Joutselan? Mitä tapahtuu rannan puistossa, entä kerrostalokorttelin työmaalla?

Vastauksia kysymyksiin sekä paljon nähtävää on luvassa asuntomessualueen kävelykierroksilla maanantaina 28.9.. Koska omatoimiset kävelyretket työmaa-alueella ovat ehdottomasti kiellettyjä, kannattaa käyttää tämä mahdollisuus opastettuun ja luvalliseen tutustumiseen!

Kierroksia järjestetään klo 15, 17 ja 18 (kesto n. 30 minuuttia).

Alueelle saapuminen ja turvallisuus

Kun tulet Hiidensalmeen, pysäköi autosi messualuetta vastapäätä olevalle sorapohjaiselle pysäköintialueelle. Tule kävellen Karstuntien yli ja sisään messuportista. Portin jälkeen suuntaa kulkusi vasemmalle kohti Messusalia (entinen Valtakunnansali). Olethan erityisen varovainen tietä ylittäessäsi ja työmaa-alueella kulkiessasi. Messusalin edustalla saat lainaksi turvaliivin ja kypärän.

Kierroksille otetaan väkeä rajoitettu määrä. Tarvittaessa jokainen ryhmä jaetaan vielä pienempiin porukoihin kierroksen sujuvuuden ja turvavälien mahdollistamiseksi. Halutessasi saat myös hengityssuojaimen koronatilanteen vuoksi.

Koska olemme ulkotiloissa ja työmaa-alueella, varustauduthan säänmukaisilla vaatteilla ja tukevilla kengillä/saappailla.

Ilmoittaudu etukäteen haluamasi kierroksen linkistä. Ilmoittautuminen on mahdollista su 27.9. klo 21 asti.

Haluan mukaan klo 15 kierrokselle

Haluan mukaan klo 17 kierrokselle

Haluan mukaan klo 18 kierrokselle