Trendit muuttaa Kouvolan Pioneerikoululle!

Trendit muuttaa Kouvolan Pioneerikoululle upeaan Olavi Sorttan 1936 suunnittelemaan suojeltuun funkisrakennukseen. Jo ensimmäinen vierailuni huhtikuussa sai haukkomaan henkeä. Mikä tila ja mikä valo! Ja ne häikäisevät kevätauringon langettamat varjot! Tämähän on jo tyhjänä ihan trendien kärjessä luonnonvalon muodostamilla varjoilla.

Olin täysin myyty tälle tilalle, johon nyt saan suunnitella ja organisoida messukävijöiden iloksi Trendikodin sekä Sisustusloungen. Täydellinen puhdas kanvas , jonka historiaa pitää nöyrästi kunnioittaa . Miten lähestyä tilaa, joka on upeimmillaan juuri näin tyhjänä? Kaikki lähtee suunnittelussa aina tilasta ja sen mittasuhteista, ulkoa avautuvasta maisemasta ja tietenkin käyttötarpeesta.

Inspiraatio Trendikotiin

Inspiraatio Trendikotiin on haettu lukuisilta messuilta ja trendiseminaareista. Asukasbarometrin mukaan messukävijät toivovat näkevänsä messuilla laajemman kattauksen erilaisia sisustuksia. Suomalaiset rakastavat vaaleutta, avaruutta, harmoniaa kodissaan. Sitähän nämä messujen kohdesisustukset usein näyttävät. Tähänkin tilaan olisi voinut tehdä Skandinaavisen vaalean sisustuksen, johon se mainiosti sopisikin huonekorkeuden ja entisöidyn harmaan puulattian seuraksi.

Nyt haetaan kuitenkin rohkeutta esittää kansainvälisiä trendejä, joita harvemmin on näytetty messukohteissa. Täysin tietoisena, että toteutus tulee jakamaan mielipiteitä tartun haasteeseen näyttää jotain erilaista ja jopa outoa, epätäydellistä, mutta keskustelua herättävää. Luokkahuoneen seinät tarjoaa jo itsessään huikean historian ja suurin haaste on saada tilasta sen henkeä ja historiaa kunnioittava ja silti poikkeava Wau-kokemus.

Sisustusideoita Amsterdamista

Sisustusideoita Amsterdamista tarttui mukaan toukokuiselta matkaltani. Hollannissa on perinteisesti osattu yhdistellä värejä ja kuoseja keskenään. Tietty runsaus ja leikkisyys, jotka ovat vahvasti tässä ajassa näyttäytyivät Amsterdamin tunnetuimmissa sisustuskaupoissa ja näyttelyissä.

Taide ja kulttuurien sekoittuminen on aistittavissa uusimmissa näyttelyissä. Hollannissa ei tietenkään voi välttyä kukkien ja viherkasvien tuomasta voimasta sisustukseen. Saatat bongata muutaman idean Trendikodissa myös näistä alla olevista kuvista. Kannattaa seurata miten toteutus edistyy ja miten ja mitkä trendit tulevat kodissa näyttäytymään. Kokonaisuus tulee koostumaan ihan uusista lanseerauksista, nousevasta ekologisuudesta, kierrätystuotteista jne.

Vuosisatojen jälkeen ajankohtaiset väriyhdistelmät(tiiliseinän värit)
Vuosisatojen jälkeen ajankohtaiset väriyhdistelmät(tiiliseinän värit)
Mennyttä aikaa etsimässä, puurakenteet ja lyijylasi
Mennyttä aikaa etsimässä, puurakenteet ja lyijylasi
Pinkki viherkasvi
Pinkki viherkasvi
Leikkisyys (nippuside & kierrätysvaatteet)
Leikkisyys (nippuside & kierrätysvaatteet)
Tuliaisia
Tuliaisia

Tervetuloa seuraamaan Trendikodin ja Sisustusloungen vaiheita. Pian ovet avautuvat ja näet molemmat tilat!

terveisin Malla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *