Tapetteja ja huonekaluja tupaan

Tapettia nousee seinään

Tapettia nousee seinään kovalla tahdilla. Pioneerikoulun luokka on 6,5 metriä leveä ja 3,5 metriä korkea. Tapetoijamme Leksonin Leo taiteilee korkeilla tikkailla ja sovittelee huikeaa vanhasta maisemataulusta skaalattua Tres Tintas, Pago, muraalitapettia seinään. Ei muuten ole helppo homma, kun seinät eivät ole aivan suorat. Mieleen tuli jokunen 5000 palan palapeli, jossa on pelkkää taivasta ja metsää 🙂 Tässä taisi silti olla ”vain” parikymmentä vuotaa. Kannattaa tulla messuille Trendikotiin Pioneerikoululle katsomaan koko ihanuus. Samalla pääset aikamatkalle jonnekin vuosisatojen taakse Toscanan laaksoon.

Koko seinän levyinen muraalitapetti nousee korkeuksiin
Koko seinän levyinen muraalitapetti nousee korkeuksiin.

Kuka ajaa punaisella pakulla?

Pioneerikoulun pihan ehdottomasti hienoin ja naisellisen punainen paku toi espanjalaisia huonekaluja. Rattia väänsivät  Jean Vernetin uudet omistajat Jaana ja Anna.  He olivat  käärineet hihat  ja kantoivat huonekalut perille luokkiin. Yhteen Faman sohvaan kaappasimme lainalihaksia työmaan haalaripukuisista. Trendikodin oviaukot eivät ole aivan nykystandardia, joten tuo sohvakaunotar meinasi juuttua oviaukkoon kaarevine muotoineen. (Tiesitkö muuten, että huonekalut ovat varattavissa sopuhintaan ja voit kääriä omat hihat ja noutaa ne Kouvolasta messujen jälkeen?)

Tuliterä Jean Vernetin punainen paku tuo ihania huonekaluja Trendikotiin
Tuliterä Jean Vernetin punainen paku tuo ihania huonekaluja Trendikotiin.
 Sohva saapuu naisten voimin Sisustusloungeen
Sohva saapuu naisten voimin Sisustusloungeen.

Värit on päästetty valloilleen Sisustusloungessa

Värit on päästetty valloilleen Sisustusloungessa. Jonkun mieleen tästä tulee räsymatto, jollekin vapaus valita. Nyt on taatusti väriä, kuin pikkutyttöjen tussipaketissa. Värit luovat ympärille iloa ja inspiroivat. Tule sinäkin levähtämään luokseen kutsuvalle Fama:n Adriane Love- sohvalle, joka on inspiroinut irrottamaan värit seinällekin. Tämä sohva siis odottaa sinua Sisustusloungessa 8b Pioneerikoululla. Sisustusviikolla 22-28.7 voit saada neuvontaa sisustusongelmiin. Eikä sinun tarvitse pelätä : On suunnittelijoilla muitakin värejä viuhkassa, kuin nuo seinälle maalatut. Varmasti löytyy sinua miellyttävät neutraalimmatkin värit 🙂

Tikkurilan värikimara ja lounge sohva käytössäsi!
Tikkurilan värikimara ja lounge sohva käytössäsi!

Tilassa on esillä runsaasti materiaaleja, upeat juhlavuoden parketit Timberwiselta. Kylpyhuoneen allas voi taas olla värikäs tai jopa kuviotu kuten tämä upea Globo- allas Decor Kylpyhuoneesta. Näkemisen arvoisia tuotteita, joihin et törmää perusratkaisuissa. Jos kaipaat uusia ideoita sisustustukseen, täällä niitä taatusti on! Tapetteja, laattoja, sekoittajia, katkaisijoita jne.

Globon kuvioallas
Globon kuvioallas

 Salaisuus, joka paljastetaan pian!

Sulo ja muut linnut saapuivat Italiasta Trendikotiin.
Sulo ja muut linnut saapuivat Italiasta Trendikotiin.

Olen NIIIIIN  innoissani, että melkein halkean näistä tipuista, jotka lennähtivät viime viikolla trendikotiin Italiasta. Jos et ole ennen bongannut lintuja, nyt on aika lähteä bongausretkelle Trendikotiin Pioneerikoululle! Tämä suloistakin suloisempi SULO voi olla sinun. Oiva Toikan suunnittelemat tutut lintuhahmot ovat saaneet uuden materiaalin ja  ”valaisevan tehtävän”…joko arvaat? Kannattaa lukea seuraavakin blogi, jossa paljastetaan keitä SULO on ottanut mukaan Pioneerikoululle! 5 päivää messujen avajaisiin…Maltatko sinä odottaa salaisuuttamme?

terveisin Malla

PS: Suurin osa tilan tuotteista on varattavissa, myös pääkuvan Thonet kierrätyslöytö Goodwillistä Nopeat syö hitaat!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *