Sisustusloungessa sisustuspioneerit neuvovat !

Asuntomessuilla Kouvolassa sisustusviikot

Asuntomessujen sisustusviikoilla on monenlaista ohjelmaa tänä vuonna. On ohjattuja sisustuskierroksia, paneelikeskusteluita ja maksutonta 20 minuutin sisustusneuvontaa! Kyllä, luit oikein: maksutonta! Suuntaat vaan kulkusi Pioneerikoulun Sisustusloungeen kohde 8b ja eteesi aukeaa kuratoitu valikoima design-parketteja, ihanan herkullisia keraamisia laattoja, tapetteja, loistava hanakimara, erimuotoisia valokatkaisijoita, kuviollinen malja-allas ja kaikkea sellaista, jonka olemassa olosta et ehkä tiennytkään.

Neuvontatiskillä aamulla vielä tilaa.
Neuvontatiskillä aamulla vielä tilaa.

Maanantaina oli jo ensimmäiset asiakkaat 11.30 jonottamassa hyviä neuvoja omiin sisustuspulmiinsa.  Klo 12 oli jo kaikki neuvojat varattuja 20 minuutin konsultaatioon. Ruuhkaisinta oli 12-16 , joten jos inspiroidut ja tuot mukanasi pohjapiirustuksen ja/tai muutaman kännykkäkuvan napattuna kohdasta johon kaipaat ohjeita tai inspiraatiota, ovat ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat apunasi. Joskus pelkkä tapettikirjojen selailu voi tuottaa ahaa elämyksen. Me emme ole myymässä tuotteita, joten sinun ei tarvitse pelätä, että mukaasi tarttuu jotain sellaista mitä et aikonut ostaa :). Haluamme avata sinulle sisustussuunnittelupalvelun helppoutta ja madaltaa kynnystä käyttää jatkossakin ammattilaisen apua, kun omat ideat ehtyvät tai haluat käyttää oman aikasi johonkin muuhun.

Keramiikan värejä ja väriloistoa
Keramiikan värejä ja väriloistoa
Abl suurlaatat ja Cobellon pöytä
Abl suurlaatat ja Cobellon pöytä
Grohe hanat
Grohe hanat
Decorkylpyhuoneet laattaherkkuja
Decorkylpyhuoneet laattaherkkuja

Sisustusloungeen voi tulla levähtämään

Tietysti neuvontapalvelua kannattaa käyttää, kun sitä tällä viikolla (22-28.7) on tarjolla joka päivä klo 12-18, mutta jos sinulla ei ole mitään muutettavaa nykyisessä sisustuksessa, voit tulla vaikka haaveilemaan tai levähtämään messukierroksen lomassa ja selailla lukuisia tapettikirjoja tai sisustuslehtiä. Ja tosiaan sisustusloungen sohvalla saa oikeasti istua 🙂 Saat taatusti värikasteen tässä tilassa.

Keskiviikkona keskustellaan trendeistä

Keskiviikkona 24.7 klo 12-13 keskustellaan trendeistä Asukasareenan Klubilavalla. Lavalla on tv:stä tuttuja sisustussuunnittelijoita mm Seija Strand, Mikko Toppala.  Arkkitehti Maria Laine ja  sisustusarkkitehti Jussi Laine, jotka suunnittelevat Habitare-messuille materiaalikirjaston, sisustustoimittaja, myyntistailaaja Riina Ahtola. Hei, mä pääsen mukaan tähän huikeeseen jengiin moderoimaan Suurta Trendikeskustelua!

Olen ihan yhtä innoissani, kuin suunnitellessani Trendikotia ja Sisustusloungea Kouvolan Pioneerikoululle. Avataan mitä trendit oikeastaan ovat ja miten ne leviävät. Erittäin mielenkiintoiset asiantuntijat lavalla!!! Kannattaa siis tulla kuuntelemaan ja illalla voit fiilistellä vielä Anna Abreun tahdissa…ihan mieletön tämä SISUSTUSVIIKKO KOUVOLASSA!

 

Tässä mitataan millainen matto soveltuisi asiakkaan tilaan.
Tässä mitataan millainen matto soveltuisi asiakkaan tilaan.

Otettaisko sittenkin rosaa , vaikka päädytäänkö kuitenkin siihen turvalliseen harmaaseen?

Lisää messuhumua ja Sisustusviikon tunnelmointia tulossa ja uusien ideoiden syntyä ja kootut kommentit!

PS: Helteelle me ei voida mitään, mutta on meillä hienot tuulettimet 🙂

 

Sisustusterveisin  Malla Tapio Sisustamalla ja Riitta Bergman Idyllicum

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *