Trendit ideoiksi ja aarteen metsästykseen

Trendit ideoiksi ja aarteen metsästys alkoi välittömästi, kun tila oli tarkistusmitattu ja kuvattu. Oli itsestään selvää, että ekologisuus materiaaleissa oli tuotava mahdollisimman selkeästi esille. Koska tila rakennetaan väliaikaiseksi ja lainakalusteilla, ekologisuutta on myös se, että emme tee ylimääräisiä kiintokalusteita tilaan.

Parkettia ja Linoleumia lattiaan

Trendikodin lattiapinnat saavat monelle muistoja herättävät linoleum -lattiat . Forboflooring systemin uudet Marmoleum linot ovat täysin CO2 vapaita. Uudet ajankohtaiset kuosit , joissa toistuvat erilaiset marmorikuvioinnit ovat hyvin trendikkäitä. Kannattaa murtaa ennakkoluulot ja katsastaa nämä lattiamateriaalit myös kotikäyttöön.

Marmoleum
Marmoleum
Parketit saapuu
Parketit saapuu

Työhuoneeseen ja Sisustusloungeen asennettiin Timberwisen 20-vuotisjuhlavuoden parketteja. Rustiikkinen Antique Vintage, on lämpimän sävyinen ja nostalginen naulatappeineen. Lämmin vaihtoehto perinteisille tammiparketeille. On suorastaan vaikea valita mikä kaikista uutuuksista on suosikki. Sisustusloungessa on esillä myös design-parkettinäytteitä erilaisista ladonnoista.

Muraalitapetteja ja värien ilottelua

Muraalitapetit , jossa kuvio peittää koko seinän tulee useampaan seinään. Olohuoneeseen tulee lehtomaisema koko 6.5 metrin leveydeltä. Tuskin maltan odottaa, kun koko komeus on saatu seinälle. Japanin vaikutteet sekoittuvat skandinaaviseen eleettömyyteen Sandbergin Wabi Sabi tapetissa. Luonto tulee tässäkin kuutamossa sisälle huoneeseen. Myös sisustusloungessa ilotellaan rohkeasti väreillä ja kuoseilla. Lupiinit kukkivat siellä Garden of Eden tapetin muodossa vuoden ympäri.

Garden of Eden
Garden of Eden
Flamingo ja Banaani ja muut Tikkurilan ihanuudet
Flamingo ja Banaani ja muut Tikkurilan ihanuudet

Trendikodin eteinen toivottaa tervetulleeksi geometriallaan. Seinällä vuorottelevat Tikkurilan vuoden väri 2019 Flamingo yhdessä Banaaninkeltaisen kanssa. Keltainen väri nostaa lempeydellään ja valoisuudellaan päätään sisustusvärinä muiden punasävyisten värien rinnalla.

Kaaria, hiekan sävyjä ja struktuuripintaa

Kaaria ja hiekan sävyjä oli tietenkin saatava esille Kouvolaan. Pehmeät muodot kalusteissa ja kulkuaukoissa palaavat. 80-luku hiipii muutenkin hiljaa takaisin koteihimme. Onhan beige , tuo pannaan julistettu epäväri syrjäyttämässä vuosia vallalla olleen harmaan sävyt. Lämmin hiekan sävy toistuu myös trendikodin seinillä Tikkurilan Tunto-hienon Muscovit sävyssä.

Seuraavaksi valotan miten historia tarinoineen näyttäytyy tilassa ja miten se istuu uutuuksien rinnalle , kun sekoitetaan vuosikertoja toisiinsa.

Taidetta ja historiaa
Taidetta ja historiaa

Terveisiä Pioneerikoululta!
Malla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *