Lohjan 2021 asuntomessualueen viimeiset tontit viedään nyt, hae omaasi!

Lohjan 2021 asuntomessualueella Hiidensalmessa on haettavissa vielä kolme tonttia. Hakemuksia käsitellään ripeällä aikataululla saapumisjärjestyksessä.

200-6 on rauhallinen kulmatontti alueen perällä. Sijainti päättyvän autotien kulmauksessa tuo omaa rauhaa asukkaille. Toisaalta sijainti on myös messujen näytteilleasettajan kannalta loistava, sillä tontti on tulevan messureitin ensimmäinen kohde!  Kompakti 509 neliön tontti on varattu kaksikerrosratkaisulle, ja sillä on rakennusoikeutta 178 m2. Alueen edullisimman tontin ostohinta on 40 050 euroa.

200-5 on haettavissa olevista tonteista ainoa, joka mahdollistaa yksikerroksisen ratkaisun. Näitä on kysytty, joten nyt kannattaa olla nopea. Tontti sijaitsee tulevan messureitin alkupäässä. Tälle 703 neliön tontille voi rakentaa 246 m2 kodin. Tämän korttelin suurimman tontin saa omakseen 55 350 eurolla.

202-6 on kulmatontti, jolle voi rakentaa kaksikerroksisen kodin. Toisesta kerroksesta on hyvät mahdollisuudet saada järvinäköala yksikerroksisten naapureiden yli. 613 neliön tontilla on 215 m2 rakennusoikeus. Tämän tontin hinta on 48 375 euroa.

Tonttien sijainnin alueella näet tonttiesitteestä, ja voit tutustua pientalokortteleihin myös 360 kuvan avulla. Tontin voi joko ostaa tai vuokrata. Soita tai tule vaikka käymään, niin jutellaan lisää. Klikkaa yhteystietoihin tästä. 

Vuoden 2021 asuntomessualue rakentuu Lohjan Hiidensalmeen, Lohjanjärven rannalle. Hiidensalmesta on lyhyt matka lähipalveluihin. Alueelle on suunnitteilla mm. päiväkoti, lähikauppa ja kortteliravintola. Kouluihin ja Lohjan keskustan palveluihin on matkaa alle kaksi kilometriä. Ja jos joskus mieli halajaa kauemmas, moottoritielle hurauttaa muutamassa minuutissa, Espooseen alle puolen tunnin ja Helsingin keskustaan vajaassa tunnissa. Kun arki pyörii sujuvasti, aikaa jää vaikka Lohjan huikeassa luonnossa liikkumiseen tai kaupungin lukuisista kulttuurielämyksistä ja kahviloista nauttimiseen.