Tunnetut SISUSTUSSUUNNITTELIJAT: Koti saa nyt näyttää asutulta

Kesän Asuntomessuilla Seinäjoella nähdään tunnettujen sisustussuunnittelijoiden sisustamia koteja. Muun muassa Helena Karihtala, Ulla Koskinen ja Tea-Mariia Pyykönen ovat suunnitelleet Asuntomessuille Seinäjoelle erilaisia, asukkaidensa näköisiä koteja.

Helena Karihtala on sisustanut kohteen 24, Pohjanmaa

Talossa on viitteitä perinteisestä pohjalaistalosta, ja aihe on tuotu esille rohkeasti ja nykyaikaisesti. Pohjanmaa-talosta löytyy esimerkiksi pönttöuuni, mutta väri on perinteistä poiketen hiilenmusta. Talon sisustamisessa tärkeintä on suunnittelijan mukaan ollut kodikkuus.

– Koti saa nyt näyttää kodikkaalta ja asutulta. Mikään tietty tyylisuunta ei ole nyt pinnalla, vaan koti sisustetaan asukkaidensa näköiseksi. Kodikkuus ja rentous näkyvät, Karihtala kertoo.

Ulla Koskinen on sisustanut kohteen 34, Talo Koskela

Myös pikaluistelija Pekka Koskelan talon sisustanut Ulla Koskinen korostaa kodikkuutta ja sallivuutta. Talo Koskela, kohde 34, on sisustettu täysin rakennuttajaperheen toiveiden mukaan.

– Tämä on todella Pekan ja Marian näköinen koti. Yksinkertaisuutta, vaaleita sävyjä sekä huomaamattomia, mutta mietittyjä yksityiskohtia. Tässä ajassa on ihanaa se, että on monia erilaisia ratkaisumalleja, joista jokainen voi valita omansa.

Tea-Mariia Pyykkönen on sisustanut kohteen 38, Kastelli Kaarna

Tea-Mariia Pyykönen sisusti kohteen 38, Kastelli Kaarnan. Talossa ei ollut rakennuttajaperhettä, mutta hän suunnitteli kodin pehmeitä arvoja rakastavalle perheelle.

– Sisustamani koti on rauhoittumisen ja yhdessäolon paikka, jossa tulee turvallinen olo. Sisustus saa olla kodikasta ja persoonallista. Trendikästä on mix&match -tyyppinen sisustus, jonka idea on yhdistellä erilaisia tyylejä, uutta ja vanhaa. Myös puu monissa eri muodoissaan näkyy Kaarnassa. Kaikkia eri puulajeja voi ja oikeastaan pitääkin yhdistää, Pyykönen kehottaa.

Maanantaina Helena Karihtala kierrätti Asuntomessuilla Seinäjoella VIP-matkalaisia. VIP-matkaa järjestämässä olivat yhteistyökumppanit VR ja Otavamedia. Päivän aikana Karihtala kertoi matkalaisille kauden sisustusteemoista sekä messukohteista.

Tutustu kaikkiin messukoteihin aiemmilta messuilta >>

Katso messukotivideot muutamasta kohteesta >>

Kurkkaa kolmeen messukotiin netissä >>

Osta liput ennakkoon verkosta ja tule tutustumaan 40 sisustettuun messukohteeseen paikanpäälle.
Nappula_ostaliput

Asuntomessut on Suomen suurin sisustustapahtuma!