Yritystori suunnitteilla Lappeenrannan Loma-asuntomessuille

Etelä-Karjalan Yritystorille Lappeenrannan Loma-asuntomessuille haetaan messuvieraille sopivia matkailupalveluihin, elintarvikkeisiin, rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyviä pienyrittäjiä.

Lappeenrannan Viljelytalon Marttalassa pidettiin tiistaina 3.4.2012 klo 17:00 – 18:30 tiedotus- ja keskustelutilaisuus paikallisesta yritystorista loma-asuntomessuille. Tilaisuuden järjestivät Lappeenrannan Loma-asuntomessut 2012, ProAgria Etelä-Karjala ja Wirma Lappeenranta Oy. Paikalla oli yli kolmekymmentä yrittäjää.

Tilaisuudessa esiteltiin loma-asuntomessuja kokonaisuutena ja alustavat suunnitelmat yrittäjätorista. Esitysten jälkeinen keskustelu oli vilkasta eteläkarjalaiseen tapaan ja suhtautuminen oli myönteistä.

Yrittäjät toivat runsaasti esiin omia näkemyksiään ja toiveitaan. Yrittäjien kokemuksella torin tulee olla edustava kokonaisuus ja tuoda esiin eteläkarjalaisten pienyrittäjien palveluiden ja tuotteiden korkea taso messuvieraille. Myös tontin hyödyntämisen kuin tuotteiden myynnin ja yhteistyön suhteen saatiin hyviä kommentteja. 

Järjestäjät päätyivät tiedustelemaan vielä tarkemmin kyselyn avulla paikallisilta yrittäjiltä heidän halukkuuksiaan osallistua yritystoriin, johon voi vastata alla olevasta linkistä 12.4.2012 mennessä.

Linkki kyselyyn

 

Mikko Ojapellon esitys yrittäjille 3.4.2012