WOODION TIEDOTE: Woodion palkitut, ekologiset ja innovatiiviset kylpyhuonekalusteet mukana kolmessa asuntomessukohteessa

Kotimaisen Woodion vedenkestävissä puukomposiitista valmistetuissa kylpyhuonekalusteissa yhdistyvät palkittu teknologinen innovaatio, ekologisuus ja korkea laatu. Woodion valikoima sisältää 16 erilaista allasta, ja mallisto täydentyy pian kylpyammeella. Asuntomessuilla esillä olevat ammeet ovat uuden kylpyammeen prototyyppejä. Woodion kehittämä täysin uudenlainen puumateriaali on 100% vesi- tiivistä, kestävää ja ekologista. Tuotteet voidaan myöhemmin hyödyntää energiana, kun ne ovat tulleet käyttöikänsä päähän.

Woodio palkittiin keväällä 2019 Vuoden Huiput -kilpailussa Hopeahuipulla paras luova tuote -kategoriassa sekä Saksassa Design Plus by ISH -palkinnolla.

Talo Korea, kohde nro 13:
Asukkaan pilottikohde uudenlaiselle kattoelementtijärjestel- mälle. Messujen jälkeen taloon muuttaa rakennuttaja
perheineen. Pesutiloissa on huomioitu kolmilapsisen perheen tarpeet ja toiveet.
Tuotteet kohteessa: Woodio Cube40 table top malja-altaat väreissä Natural ja Silver Rock sekä Woodio kylpyamme värissä Silver Rock.

Dekotalon Deko Laku, kohde numero 21:
Rakennettu kahdelle aikuiselle ja pienelle koiralle. Suunnittelun lähtökohtana on ollut käytännöllisyys ja kestävyys. Talossa on kaunis kylpyhuoneosasto.
Tuotteet kohteessa: Woodio Soft40 table top malja-allas värissä
Mystic Black sekä Woodio kylpyamme värissä Oat White.

Sievitalon Meidän Unto, kohde numero 22:
Talo on rakennettu kahdelle nuorelle aikuiselle. Oma viehättävä Spa-osasto täydentää talon kokonaisuutta.
Tuotteet kohteessa: Woodio Soft60 malja-allas hanapaikalla sekä Woodio kylpyamme, kummatkin värissä Natural.

Kaipaatko lisätietoa, kuvauslainoja tai haastattelua? Ota yhteyttä:
Mervi Laakso, Woodio Brand Manager, puh. 050 410 9598, [email protected]
Laura Lindström, PerPR Helsinki, puh. 040 088 9372, [email protected]

Painokelpoiset kuvat ovat ladattavissa: perpr.fi.

Kuva: Deko Laku, TAVATON media, kuvaaja Saku Ovaskainen.

Woodio on suomalainen, vuonna 2016 perustettu design-orientoitunut materiaaliteknologiayritys, jonka missiona on muuttaa perinteiset kylpyhuonemateriaalien normit ekologisemmiksi ja innostavammiksi. Woodion toiminnan perusta on uniikki materiaali-innovaatio massiivipuukomposiitti, joka on täysin vesitiivis, kestävä ja ekologinen. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Raaka-aineena käytetään lähialueilla tuotettua pohjoisen puuta. Woodion päämarkkinat ovat Suomi ja Pohjois-Eurooppa.
Kuva: Sievitalo Oy, kuvaaja Jaakko Niemelä