Visit Pori -sovelluksesta parhaat vinkit Porin kesään

Visit Porin ja Asuntomessujen yhteinen sovellus tarjoaa ideoita kesänviettoon Porissa. Sovellus palvelee niin alueen asukkaita kuin matkailijoita ja tiedon lisäksi sovelluksesta löytyy rahanarvoisia etuja.

– Tavoitteenamme oli koota yhteen tärppejä kesäpäivien viettoon Porissa. Haluamme palvella niin alueen asukkaita kuin matkailijoita mahdollisimman hyvin nyt, kun superkesä on aluillaan, kertoo Visit Porin toimitusjohtaja Anna Kyhä-Mantere.

Sovelluksesta nousevat esiin tietenkin Porin matkailun kärkikohteet Yyteri ja Kirjurinluoto, mutta myös laajasti kaupungin muuta tarjontaa. Kuukauden ajan kestävä kesän suurin asumisen tapahtuma Asuntomessut saa jalansijaa sovelluksessa.

– Aikaisempina vuosina Asuntomessuilla ei ole ollut sovellusta, josta yleisö löytäisi tärkeimmät messuihin liittyvät tiedot kootusti yhdestä paikasta. Messukohteita sovelluksessa ei esitellä, mutta tapahtuman ohjelmaa ja muita tärppejä sieltä löytyy vino pino. Lisäksi sovellukseen tulee kesäkuusta lähtien messujen näytteilleasettajien tarjouksia, kertoo Asuntomessut Porissa 2018 –tiedottaja Tiina Lehtonen.

Rahanarvoiset edut eivät rajoitu vain messuporttien sisäpuolelle, vaan tarjouksia tulee myös porilaisilta yrityksiltä.

– Yhteistyökumppaniemme tarjouksia saadaan sovellukseen kesäkuussa ja niitä kannattaakin hyödyntää koko kesän ajan, Kyhä-Mantere vinkkaa.

Visit Pori -sovelluksen voi ladata Appstoresta ja Google Play -kaupasta. Toukokuun tarjouksena sovelluksen lataajille messuliput kesän Asuntomessuille huikeaan -30% etuhintaan. Lippuja rajoitettu määrä ja tarjous on voimassa 3.6. saakka.