Vinkkejä Seinäjoki-vierailuun – messumatka voi olla monipuolinen matkailukokemus!

Asuntomessuvierailusta Seinäjoella voi tehdä monipuolisen matkailukokemuksen. Kirjasimme yhden perheen matkakokemuksen messuvierailun yhteydessä. Tällainen oli messuvierailu kolmihenkisen perheen (+isovanhemmat) silmin:

”Ensimmäisenä päivänä Seinäjoella kävimme Alvar Aallon suunnittelemassa Aalto-keskuksessa. Siellä poikkesimme kirjastoon sekä uudelle että vanhalle puolelle. Lapselle löytyi paljon kivaa tekemistä ja näkemistä.

Kirjastovierailun jälkeen kävelimme Seinäjoen keskustassa ja tutustuimme majoituspaikkaamme. Iltakävelyllä kävimme Törnävän kartanon alueella. Siellä oli ihana suihkulähde, puutarha ja upeita rakennuksia sekä uimarantakin. Lapsiperheelle plussana ala-asteen pihan mahtava leikkipuisto!

Toinen päivä: Asuntomessuilla. Kiertelimme useamman messukohteen. Lapsi viihtyi sekä Pelastuslaitoksen palomies-simulaattorissa että yleisesti Duudsonit activity park -reitillä. Isovanhemmat olivat oivallista seuraa kun vanhemmat tutustuivat messukohteisiin. Muksula on myös hyvä vaihtoehto mikäli haluaa rauhassa kierrellä kohteita, jos ei satu olemaan isovanhempia mukana. Alueella muutama leikkipuisto ja lisäksi hauskat lasten tekemät liikennemerkit.

Kolmas päivä: Kävimme Lapuan kankurien tehtaanmyymälässä. Lisäksi vierailimme Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa, jossa myös taidemuseo ja patruunatehtaanmuseo (molemmat ilmaisia). Söimme samalla  lounaan Ravintola Prässissä. Takaisin Seinäjoelle palattuamme kävimme Valkoinen puu -nimisessä kahvilassa, jossa käsittämättömän kokoisia ja näköisiä kakkuja ja kivana lisänä omistajien tekemää keramiikkaa. Lapsille plussana pihan takana oleva hyvä leikkipuisto ja suihkulähteitä kaksin kappalein. Sen jälkeen kävimme vielä Room2 sisustusliikkeessä Itikan teollisuusalueella.

Jos olisi aikaa enemmän, olisimme vielä vierailleet Mallaskosken panimoravintolassa, liikennepuistossa, sekä tutustuneet kaupunkiin ja kauppoihin paremmin.”

Perhe Järvelän messuvierailu 21.7.-23.7.2016

Osta liput Suomen kodikkaimpaan tapahtumaan netistä!

Nappula_ostaliput