Varaa aika maksuttomaan SISUSTUSNEUVONTAAN!

Mietitkö värejä uuteen makuuhuoneeseen? Kaipaako olohuoneesi piristystä? Kyllästyttääkö vanha järjestys? On pulmasi sitten mikä tahansa, iso tai pieni, voit tulla sisustusneuvontaan hakemaan vinkkejä!

– Mukaan voit ottaa esimerkiksi tapetinpalan, valokuvan tai pohjapiirustuksen – tai sitten voit tulla ilman mitään. Meiltä saa apuja pienen tai suuren asian kanssa, kertoo yksi sisustusneuvonnan seitsemästä ammattilaisesta, Tiia Turkki.

Sisustusneuvontapiste toimii Asuntomessujen sisustushallissa. Neuvontapiste tarjoaa messukävijöille apua ja ratkaisuja erilaisiin sisustuspulmiin ja muihin suunnitteluun liittyviin kysymyksiin. Apunasi ovat sisustusalan ammattilaiset eri puolelta Suomea.

Maanantaina messupäivän alkaessa Marja-Leena Seinäjoelta ja Terttu Turusta pysähtyivät sisustusneuvontapisteelle juttelemaan omista sisustuspulmistaan. Marja-Leena kaipasi piristystä olohuoneeseen ja Terttu pohti verhoratkaisuja.

– Olohuone ei nyt vain tunnu hyvältä. Kalustus kaipaisi päivitystä, Marja-Leena sanoo.

Voit varata oman ajan sisustusneuvontaan etukäteen numerosta 040 246 2272 tai paikan päällä messupäivänä. 30 minuutin neuvonta-ajat ovat veloituksettomia. Sisustusneuvontapiste on auki joka päivä messujen ajan klo 11–17.

Osta liput Suomen suurimpaan sisustustapahtumaan netistä!
Nappula_ostaliput