Ukrainan Suomen-suurlähettiläs vieraili messuilla

Ukrainan Suomen-suurlähettiläs Andrii Olefirov vieraili ukrainalaisen delegaation kanssa Asuntomessuilla eilen. Kiovalaisessa seurueessa olivat mukana mm. varapormestari Petro Panteleev sekä elinkeino- ja investointiosaston johtaja Vasyl Yastrubinsky.

Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala kertoi vieraille asuntomessukonseptista sekä Pruukinrannan messualueesta. Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki esitteli vieraille Seinäjokea ja kertoi heille etenkin kaupungin asuntotuotannosta ja rakentamisesta, joka kiinnosti vieraita erityisesti.

Keskustelun jälkeen projektipäällikkö Kirsi Joensuu esitteli vieraille muutamia erilaisia messukohteita.

Vieraat olivat vaikuttuneita luonnonkauniista messualueesta sekä koko asuntomessukonseptista. Ihmetystä herätti se, että kaikki talot ovat perheiden rakentamia ja että niihin muutetaan heti messujen jälkeen.

IMG_7209
Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki (oikealla) kertoi ukrainalaisille vieraille Seinäjoen kaupunginkovasta kasvuvauhdista ja asuntotuotannosta.
Ukrainan Suomen suurlähettiläs Andrii Olefirov ja Kiovan varapormestari Petro Panteleev olivat vaikuttuneita näkemästään.
Ukrainan Suomen-suurlähettiläs Andrii Olefirov ja Kiovan varapormestari Petro Panteleev olivat vaikuttuneita näkemästään.