Tuusulan asuntomessualueen leikki- ja liikuntapuiston ideakilpailun työt julkistettiin

Tuusulan tulevalle asuntomessualueelle sijoittuvaa leikki- ja liikuntapuistoa ideoivaan suunnittelukilpailuun saapui määräaikaan mennessä kolme kilpailutyötä: Leikkiä Ikä Kaikki, Luontolaakso ja VIRE.

Rykmentinpuiston asuntomessualueelle rakentuva puistokokonaisuus on yksi vuoden 2020 asuntomessujen kulmakivistä. Avoimella suunnittelukilpailulla Tuusulan kunta, Suomen Asuntomessut ja yhdyskuntasuunnittelun konsulttiyhtiö Ramboll hakivat kuluneen kevättalven aikana näkemyksiä siitä, millainen jopa 15 000 asukkaan asuinalueeksi rakentuvaan Rykmentinpuistoon suunnitteilla olevan leikki- ja aktiviteettipuiston tulisi olla.

Tutustu kilpailutöihin ja kommentoi

Kilpailutyöt on esitelty Rykmentinpuiston verkkosivulla www.rykmentinpuisto.fi/uutiset/2017/05/leikki-ja-liikunta-alueen-ideakilpailuun-osallistuvat-tyot/. Yleisö voi osallistua kilpailuehdotusten arviointiin sosiaalisessa mediassa Rykmentinpuiston Facebook-sivulla facebook.fi/rykmentinpuisto.

Tervetuloa ideakilpailun palkintojenjakotilaisuuteen

Suunnittelukilpailun tulokset ja voittaneiden ehdotusten tekijät julkistetaan avoimessa yleisötilaisuudessa Tuusulan kunnantalolla (Hyryläntie 16) keskiviikkona 14.6. klo 17. Kilpailun voittajat palkitaan 2 500, 1 500 ja 1 000 euron palkinnoin.

Lisätietoja:

Tuusulan kunta, Asuntomessut Tuusulassa 2020 projektipäällikkö Kirsi Joensuu, puh. 040 8400 642