Tulevaisuusviikko vie asumisen ja liikkumisen sekä älykotien maailmaan

Pepper-robotin voi tavata koko messujen ajan Telian Älykodissa, kohteessa 2.

Messujen kolmas teemaviikko on Tulevaisuusviikko 23.7.-30.7. Tulevaisuusviikolla nähdään kahden keskustelun lisäksi torstaina 26.7. messujen kolmas pidennetty ilta, jossa artistivieraana on Elias Kaskinen & Päivänsankarit.

Asuminen ja liikkuminen kulkevat käsikädessä

Messujen kohteessa numero 34 on mahdollista tutustua asumisen ja liikkumisen tulevaisuuden ratkaisuihin. Kohde 34 on avoinna koko messukuukauden ajan ja siellä voi käydä koeajamassa automaailman uusimpia sähkö- ja hybridimalleja. Tulevaisuusviikon keskiviikkona 25.7. AsukasAreenalla puhutaankin asumisen ja liikkumisen tulevaisuudesta. Keskustelun vetää Ville Tolvanen ja paikan päällä keskustelemassa ovat:

Krista Huhtala-Jenks, Ecosystem Manager, MaaS Global
Sami Sahala, projektipäällikkö/Smart Mobility, Forum Virium
Tero Era, Landesmanager, Fortum Charge & Drive
Timo Nikkari, Manager, BMWi
Mika P. A. Anttonen, kehityspäällikkö ST1

Ilmoittaudu tilaisuuteen täältä – ensimmäiselle 20:lle ilmoittautuneelle tarjoamme sisäänpääsyn Asuntomessuille.

 

Älykodissa rutiinit hoituvat kuin itsestään

Älykotiratkaisuihin messuilla voi tutustua muun muassa kohteessa 2, Telian Älykoti. Ensiaskel kohti rennompaa arkea ja helpompaa elämää on älyn tuominen kotiin. Kohteessa voi tutustua älykodin laitteisiin sekä selvittää, kuinka ihan jokainen voi hankkia älykkään kodin helpottamaan arkea.

Torstaina 26.7. on messujen kolmas pidennetty ilta, joka alkaa Telian keskustelutilaisuudella älykkäistä kodeista. Otsikolla Sinunkin kotisi voi olla älykäs puhutaan siitä, että älykotiratkaisut eivät tarkoita futuristisia vempaimia, vaan tuttuja arkisia asioita, kuten kodin lukitusta ja valaistusta. Ajankohtaisesta aiheesta keskustelevat alan asiantuntijat Ernest Lawsonin johdolla. Keskustelussa mukana ovat:

Panu Hallfors, Head of Digital and Service Solutions, Abloy
Timo Kivi, Sales Director, Fortum SmartLiving
Kimmo Ahvenlampi, Business Development Manager/Division X, Telia Company
Kimmo Rönkä, tulevaisuuden asumisen asiantuntija, Osuuskunta Suomen Asuntomessut

Ilmoittaudu tilaisuuteen täältä – ensimmäiselle 20:lle ilmoittautuneelle tarjoamme sisäänpääsyn Asuntomessuille.

Torstain pidennetyssä illassa Elias Kaskinen & Päivänsankarit

Messut ovat avoinna Tulevaisuusviikolla päivittäin kello 10-18, paitsi torstaina, jolloin messuportit ovat avoinna aina kello 21 saakka. Torstain messuillassa kuullaan musiikkia Elias Kaskiselta & Päivänsankareilta kello 19.00 alkaen. Messuilta on mahdollista poistua ja palata päivän aikana, pyytämällä leiman käteensä messuportin järjestyksenvalvojilta.

600x400EliasKaskinen1_KuvaajaLauriLaukkanen