TIIVI TIEDOTE: Kodin sisustamisen trendit – pelkistettyä linjaa sekä mustaa ja valkoista näkyy Kouvolan asuntomessuilla

TIIVI TIEDOTE:

Taloissa näkyvät entistä yksinkertaisempi ja pelkistetympi tyyli sekä mustaan ja valkoiseen painottuva väritys. Tiivi esittelee messuilla uuden Tiivi Black -tuoteperheen. Kesän 2019 asuntomessut järjestetään 12.7.–11.8. Kouvolassa, jossa Korian vanha kasarmialue muutetaan asuinkäyttöön. Pioneeripuiston messualueella on yli 30 erilaista messukohdetta, joissa monissa lattiaan asti ulottuvat ikkunapinnat ja liukuovet lisäävät valoisuutta ja yhdistävät sisätilat piha-alueeseen.
Messukohteissa näkyvät uudisrakentamisen ja kodin sisustamisen tämän vuoden trendit: yksinkertaisuus, pelkistäminen, valkoinen ja musta. Ikkuna- ja ovivalmistaja Tiivin vastaus rakentajien ja remontoijien vaatimuksiin on aivan uusi Tiivi Black -tuoteperhe. Tiivi Black -malliston avattavien ja kiinteiden ikkunoiden, parvekeovien ja ulko-ovien puu- ja alumiini-osat ovat täysin mustia.

”Mustaa väriä on suosittu aiemminkin, mutta täysin uutta on, että nyt myös painikkeet, tiivisteet, aukipitolaitteet ja ikkunalasien välin osat kuten välilistat ovat mustia. Täysin musta kokonaisuus on erittäin tyylikäs ja sopii yhteen erityisesti sekä tummaksi sävytettyjen että kontrastina hyvin vaaleiden ulkoseinien yhteyteen”, markkinointipäällikkö Mika Kanervo kertoo.

Kaihtimien väriksi Kanervo suosittelee hopeaa.

”Hopean väriset kaihtimet sopivat tyylikkäästi mustiin ikkunoihin ja ne myös vähentävät sekä ikkunoiden että sisätilojen kuumentumista heijastamalla lämpöä”, Kanervo sanoo.

Avattavan Tiivi Black ikkunan lasitus on erinomaisen energiatehokas 2 + 2 rakenne, jossa sekä ulko- että sisäpuitteessa on kaksinkertainen lämpölasi. Ikkunan äänenvaimennus on huipputasoa, joten se sopii hyvin myös melualueille rakentamiseen.
Tiivin ikkunamallisto on syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena ja Tiivi-ikkunat ovatkin olleet osa suomalaisia koteja jo 40 vuoden ajan. Kaikkien tuotteidemme korkea laatu kumpuaa Pohjois-Pohjanmaan perinteikkäästä ja arvostetusta käsityöläisyydestä. Kotimaiset Tiivi-ikkunat valmistetaan tehtaallamme Haapajärvellä.

Tiivi Black -ikkunoihin voi tutustua asuntomessuilla Honkatalojen messutalon (Talo Aito, kohde 3) yhteydessä sijaitsevalla osastolla.
Tervetuloa!

Lisätiedot:
Mika Kanervo, markkinointipäällikkö, Tiivi, puh. 050 375 6333