Tero Pitkämäki valitsi Asuntomessujen TEEMAREITEISTÄ Duudsonien reitin

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki vieraili Asuntomessuilla Seinäjoella torstaina. Linnuntietä 10 kilometrin päässä Ilmajoen Ahonkylässä asuva Pitkämäki halusi tutustua asuntomessukohteisiin tarkemmin. Edellinen vierailu keskiviikkona kului Komiat Kunnat -osastolla, jossa Pitkämäki tapasi fanejaan.

– Hienolta alue kyllä näyttää. Messukohteista ainakin Koskelan Pekan talo täytyy mennä katsomaan. Tunnen miehen hyvin. Myös Villa Tango ja tietysti Bayerncarin autot herättävät kiinnostusta. Toki myös HP:n talo täytyy käydä katsomassa, Pitkämäki kertoo.

Nyt Pitkämäki viettää parin viikon treenitaukoa. Tulossa ovat Kalevan kisat ja sen jälkeen lähdetään kohti Rion olympialaisia.

– Nyt on menossa jännittäviä ja mielenkiintoisia aikoja. Kisoihin toivon hyviä heittoja, katsotaan sitten mihin ne riittävät.

Messujen valmiiksi teemoitetuista reiteistä Pitkämäki valitsi Duudsonit Activity Park -teemareitin.

– Liikunnallisena ihmisenä reitin varrella kiinnostavat messutalojen lisäksi erityisesti frisbeegolf ja koripallo. Valinta tämän ja Isäntien reitin välillä oli kyllä haastava. Varmasti käyn myös muissa kohteissa.

Pitkämäen valitsema Duudsonit Activity Park -reitti on yksi kolmesta Asuntomessujen teemareiteistä. Valittavana ovat myös Isäntien ja Emäntien reitit. Isäntien reitti suuntautuu esimerkiksi Periskooppitorniin ja venenäyttelyyn. Reitin messutaloissa voi tutustua muun muassa kiinnostaviin saunoihin ja isäntien omiin soppeihin. Emäntien reitin varrella taas voi tutustua erityisesti persoonallisiin sisustusratkaisuihin sekä pihoihin ja puutarhoihin.

Teemareitteihin voi tutustua osoitteessa https://vanha.asuntomessut.fi/seinajoki/messuinfo/teemareitit

Teemareittikarttoja on myös saatavilla messujen aikana messualueella sijaitsevasta info-pisteestä, puukerrostalo Mäihässä sijaitsevasta messutoimistosta sekä Seinäjoen osastolta.

#asuntomessut2016

Osta liput Suomen suurimpaan sisustustapahtumaan netistä!
Nappula_ostaliput