Sisustaja ja rakentaja säästää AsuntomessuillaAsuntomessut Tampereella on monipuolinen näyteikkuna suomalaiseen asumiseen. Esittelykohteiden lisäksi messutarjontaa täydentävät Sisustus- ja Rakennushalli, Tekes Smart House -halli sekä ulkonäyttelyosastot. Tämän kesän Asuntomessuilla on ensimmäistä kertaa myös taidelainaamo.


Messut ovatkin oiva paikka edullisille hankinnoille. Useilla Asuntomessujen osastoilla voi tehdä suoria hankintoja erilaisista sisustustuotteista aina kodintekstiileistä ja keittiötarvikkeista koriste-esineisiin. Niin Sisustus- ja rakennushallista kuin ulkonäyttelyalueilta löytyy eri osastoilta huomattavasti tarjoustuotteita, joissa alennukset ovat jopa 30–50 prosenttia normaalihinnasta.– Olen ostanut maton ja energiankulutusmittarin sekä yhden lehtitilauksenkin. Kaikki löydöt olivat alennustuotteita. Asuntomessuilla on aina ollut mainioita tarjouksia ja Sisustus- ja rakennushalli oli sijoitettu hyvin heti pääportin luokse, Helsingistä aviomiehensä kanssa Asuntomessuille Vuorekseen saapunut Sari Kivi kiitteli.Myös turkulainen Maarit Levoniemi oli bongannut alennushintaisia sisustustuotteita messuosastoilla kierrellessään.
– Ostin tiskiharjan- ja tiskirätinpidikkeet. Aikomuksena on ostaa vielä mahdollisesti pyyhkeitä ja astioita, jo kymmeneltä aamulla messuille saapunut Levoniemi kertoi.


Punkalaitumelaisen Sinikka Karppasen mielestä tarjoustuotteet oli aseteltu näkyvästi esille. Karppanen tuli Asuntomessuille yhdessä Ritva Sepän ja Raija Yli-Parrin kanssa. Kolmikon mukaan tarttui muun muassa kukkalapio ja puhdistusainetta.Asuntomessuilla voi tehdä myös suurempia ostoksia tarjoushintaan. Esimerkiksi sänkyjä tarjotaan 25 prosentin alennuksella. Kymmenestä viiteentoista prosentin alennuksen saa muun muassa joistakin grillikodista, tynnyrisaunoista ja kylpytynnyreistä sekä tietyistä ulkoporeammemalleista. Myös muuttovalmiin ja siirrettävän, 41 neliömetrin kokoisen nollaenergiahuvilan saa parikymmentä prosenttia normaalihintaa edullisemmin.
Luonnollisesti messutapahtumassa voi myös kokeilla onneaan osallistumalla monipuolisiin arvontoihin. Vain messukävijöille suunnattujen arvontojen palkinnot vaihtelevat polkupyörästä aina 10 000 euron lahjakorttiin. Ennakkoon messuliput ostaneen on myös mahdollista voittaa remontti omaan keittiöön.


Tutustu messutarjontaan.