Seinäjoen Tangomarkkinat ja Asuntomessut yhteistyöhön

Seinäjoen Tangomarkkinat ja Asuntomessut ovat tehneet kumppanuussopimuksen kesän 2016 osalta.  Osapuolten yhteistyön tavoitteena on, että kesällä Seinäjoelle tulevat voivat osallistua samalla käynnillä kahteen mielenkiintoiseen tapahtumaan.

Asuntomessuilla kävijät saavat lipun oston yhteydessä arvosetelin, jolla voivat lunastaa normaalihintaisen lipun Tangokadulle seitsemän euron alennuksella. Vastaavasti Tangomarkkinoilla kävijät saavat lipun oston yhteydessä seitsemän euron arvosetelin Asuntomessujen portilla ostettavasta aikuisen normaalihintaisesta lipusta tai perhelipusta.  

– Seinäjoelle on tulossa todellinen superkesä tapahtumien suhteen. Näin voimme tarjota vieraille mahdollisuuden nauttia päivällä Asuntomessuista ja illalla tangohumusta, Suomen Asuntomessujen markkinointijohtaja Kari Salmi sanoo.

Asuntomessujen tai Seinäjoen Tangomarkkinoiden nettilipun ostajat saavat alennuksen noutamalla arvosetelin joko Asuntomessujen info-pisteestä tai Tangomarkkinoiden tapahtumatoimistosta.  Edun voi lunastaa myös Asuntomessujen asiakaskutsukortilla.   Alennukseen oikeuttava lippu tai kortti täytyy olla mukana arvoseteliä noudettaessa.

– On mielenkiintoista nähdä, miten nyt sovittu yhteistyö koetaan Tangovieraiden osalta. On erinomaista, että Asuntomessujen asiakkaat pääsevät nauttimaan samalla myös Tangomarkkinoiden tunnelmasta Seinäjoki-vierailunsa aikana, toteaa tapahtumakoordinaattori Annika Lukinmaa Seinäjoen Tangomarkkinoilta.

Asuntomessujen avajaisia juhlitaan perjantaina 8. heinäkuuta ja saman päivän iltana Kisa-Areenalla on Liikuttava Tango -juhlakonsertti.

Seinäjoen Tangomarkkinat 6.-10.7. 2016
Asuntomessut Seinäjoella 8.7.-7.8. 2016