Satoja kesätyöpaikkoja auki messukesänä Mikkelissä!

Asuntomessuille sekä siihen liittyviin tehtäviin tarvitaan kymmenittäin ulospäin suuntautuneita ja sanavalmiita kausityöntekijöitä – myös muihin kuin kaupungin kesätyötehtäviin. Useat eri toimijat palkkaavatkin apujoukkoja ensi kesäksi. Asuntomessualueen lisäksi työntekijöitä tarvitaan moniin keskusta-alueen yrityksiin, majoitusliikkeisiin sekä ravintoloihin.

Toivomme, että ainakin osa yrityksistä pystyisi palkkaamaan kesätyöntekijöitä niin että se mahdollistaisi pidennetyt aukioloajat niissä keskustan ravintoloissa jotka eivät ole tavallisesti kesällä auki klo 18 pidempään, kertoo Mikkelin messutoimiston projektipäällikkö Heikki Manninen.

Messuvieraiden lisäksi klo 18 jälkeen ravintolapalveluiden käyttäjiä on sadoissa näytteilleasettajissa, jotka pääsevät viettämään vapaa-aikaansa vasta messuporttien sulkeuduttua. Messut ovat avoinna 14.7.–13.8.2017 päivittäin klo 10–18. Näiden lisäksi on suunnitteilla kolme pidennettyä aukiolopäivää, jolloin messut olisivat avoinna klo 22 saakka.

Aiemmilta messuilta kerätty kokemuspohjainen tieto kertoo sen, että klo 10–16 välissä käy messualueella suurin kuhina. Tuona aikana Mikkelin keskustassa tuskin nähdään kovin monia messuvieraita. Messualueen ravintolapalvelutarjonnasta ja ostosmahdollisuuksista sitten riippuu paljon se, liikkuvatko ihmiset keskustaan esim. kotiinviemiset tai illallinen mielessään. Hotelliasiakkaita ja näytteilleasettajia siellä ainakin on, kertoo asuntomessutoimiston tiedottaja Piia Mäkilä.

Mikkelin kaupunki palkkaa normaalin kesätyönhakumenettelyn ohella asuntomessutapahtumaa varten kolmisenkymmentä kesätyöntekijää, joiden hakuaika on 1.-28.2.2017. Haettavissa paikoissa on hieman eri kriteerit kuin kaupungin kesätyönhaun kautta. Näistä paikoista voi kysyä tarkemmin myös RekryON – tapahtumassa – messutoimisto on paikalla torstaina 9.2.2017 klo 13–16.

Osuuskunta Suomen Asuntomessut hakee Asuntomessuille Mikkeliin messuoppaita ja lipunmyyjiä. Haku näihin tehtäviin on käynnissä 28.2.2017 saakka. Casseli puolestaan palkkaa messualueelle sekä ravintola – että kahvilatyöntekijöitä. Näiden paikkojen osalta tarkempi tieto löytyy Mikkelin kaupungin sivujen lisäksi myös asuntomessujen sivuilta osoitteesta www.vanha.asuntomessut.fi

Mikkelin kaupungin asuntomessuja koskeva kesätyöninfo sekä hakuohjeet löytyvät täältä

Lisätiedot:

Mikkelin asuntomessutoimisto
projektipäällikkö
Heikki Manninen
Puh. 044 794 5235
[email protected]