Säästöpankki ja Sp-Koti perustavat konttorin Porin Asuntomessuille!

Säästöpankki tuo Porin asuntomessualueelle täysin toimivan pankkikonttorin, jossa on valmius käydä lainoihin, sijoituksiin ja säästämiseen liittyviä keskusteluita. Myös esimerkiksi tilin ja verkkopankin avaus sekä maksukortin hakeminen onnistuvat Säästöpankin messukonttorissa. Messukonttori avautuu maanantaina 9.7. klo 10 ja sulkeutuu perjantaina 20.7. klo 18:00. Konttori on päivittäin auki klo 10.00-18:00.

Säästöpankki palvelee asiakkaitaan Porissa Kauppatorilla ja Puuvillassa. Suomen vanhimman pankkiryhmän toiminnan kulmakivinä on aina ollut säästäväisyyden ja asiakkaiden taloudellisen hyvinvoinnin edistäminen. Säästöpankki haluaa tarjota maan parasta palvelua ja siihen kuuluu palvelun tuominen lähelle asiakasta.

Messukonttorista löytyy osin samoja asiantuntijapalveluita kuin kivijalkakonttoreista, vaikka toki asuntomessuilla pääpaino asiakaskäynneissä taitaa olla asuntolainaamisen puolella. Monella kävijällä onkin varmasti kodin vaihto tai rakentaminen mielessä. Säästöpankki auttaa tässä tärkeässä asiassa yhteistyössä kiinteistönvälitysyhtiönsä Sp-Kodin kanssa, jonka edustajat ovat myös tavattavissa Säästöpankin messukonttorissa päivittäin, messukonttorin aukioloaikoina. Messukonttoriin asiakas voi varata ajan myös ennakkoon, jolloin sisäänpääsy messualueelle on maksuton. Ajanvaraukset osoitteessa: https://www.saastopankki.fi/asuntomessut.

Sekä Säästöpankki että Sp-Koti ovat kasvattaneet markkinaosuuttaan Porissa viime vuosina. Viimeisimmän Säästöpankin tekemän asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan 91 % Säästöpankin asiakkaista kokee henkilökunnan palveluasenteen olevan erinomainen. Se on varmasti yksi selittävä tekijä, miksi yhä useampi kokee Säästöpankin olevan juuri hänelle sopiva pankki.

Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018.

Lisätietoja: 

Paula Kulmala                              Pasi Virtanen
markkinointipäällikkö               markkinointipäällikkö
p. 050 318 2706                          p. 041 430 6373
Säästöpankki, Puuvilla              Säästöpankki, Kauppatori