Ryhmämatkalle Saimaan maisemiin!

Asuntomessualue rakentuu ideologialla ”Asumisen vaikutus ihmisen hyvinvointiin”. Rakentaminen, sisustaminen ja pihasuunnittelu saavat tärkeän strategian tuekseen.

Nyt on paras hetki varata oman tiimin, osaston tai ryhmän matka ja ottaa suunnaksi Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017. Messuille rakentuu 31 mielenkiintoista asuintaloa, joita yhdistää Kirkonvarkauden uusi upea asuinalue Saimaan järvimaisemissa. Useissa kohteissa on hyödynnetty mielenkiintoisia älykotiratkaisuja tukemaan helpompaa elämistä ja ajattelemalla tulevaisuuden näkemyksiä asumiselle.

Asuntomessujen oheiskohteita ovat ihastuttava Kenkävero, mallipuutarhoistaan tunnettu Mikkelipuisto sekä sykähdyttävä, historiaa pursuava Kulttuuritalo Tempo.

Mikkelin keskustassa on myös ihania ravintoloita ympäri vuoden, joissa voit nauttia monipuolisesti aitoa lähi- ja luomuruokaa puhtaan maaseudun sekä raikkaiden vesien antimista. Täältä löydät kaikki tasokkaat ravintolamme: www.visitmikkeli.fi

Kaupungin loistava sijainti, noin 3 kilometriä messualueesta, tarjoaa hyvän mahdollisuuden nähdä ja kokea alueen matkailukohteita sekä nauttia esimerkiksi kesäisen torin palveluista, jossa on muun muassa Gastroviikot alkaen 17.7.2017.

AsukasAreenan monipuolinen ohjelmatarjonta varmistaa onnistuneen messupäivän

Messut on jaettu neljään teemaviikkoon (hyvinvointi, harrastukset, tulevaisuus ja yhdenvertaisuus), joita mukaillen ohjelmaa rakennetaan parhaillaan.

Messujen ytimessä sijaitseva AsukasAreena on tapahtuman keskipisteessä tarjoillen kesäisen kepeää tunnelmaa sekä ajankohtaisasiaa asumisen teemalla.

Ryhmät saavat alennusta messulipusta

Asuntomessujen ryhmälippuhinta on 16 €/henkilö (norm. 25 €/henkilö), kun ryhmän koko on vähintään 15 henkilöä. Ryhmälippu edellyttää samanaikaista saapumista messuille. Myös pienemmät ryhmät voivat saada halutessaan lippunsa messualueen lipunmyynnistä yhdessä paketissa. Ryhmät voivat saapua messualueelle omalla bussikuljetuksella, minne on varattu pysäköintitilaa tilausajoliikennettä ajatellen. Bussikuski pääsee messuille veloituksetta. Kesäisenä vaihtoehtona on myös laivakyytimahdollisuus Mikkelin satamasta.

Hyödynnä majoitustarjouksemme, tee ryhmävaraus ja tutustu messuesittelytarjontaamme tästä

Katso tarkemmat saapumisohjeet täältä

Lämpimästi tervetuloa Mikkeliin, kesän 2017 Asuntomessuille!

Linda Asikainen, ryhmäkoordinaattori
[email protected]
p. 040 129 4914
www.vanha.asuntomessut.fi/ryhmat

Nähdään saimaan maisemissa!
Nähdään messuilla!