RTV:n messukohde 31keskittyy pintamateriaaleihin

Porin Asuntomessujen kohde no 31 on kodin pintamateriaaleihin keskittyvä näyttelykohde, jossa RTV-Yhtymä Oy esittelee alan uusimpia tuoteideoita ja toteutustapoja. Esillä ovat näyttävästi tapetit, keraamiset laatat, parketit ja laminaatit.

Tämän paritalon rakentaja on Tasrak Oy, arkkitehtisuunnittelusta vastaavat Tuomas Myllymäki ja Heimo Salminen ja sisustussuunnittelusta Jonna Repo RTV-Yhtymästä. Asunnossa on yhteensä 108,5 m2 kahdessa kerroksessa. Moderni koti on suunniteltu luonnonläheisesti ajattomista ja laadukkaista materiaaleista. Lähtökohtana oli luoda kodikas, toimiva ja harmoninen koti, jossa on tilaa perheen yhdessäololle. Alakerta onkin avointa ja yhtenäistä keittiö – ruokailu – olohuonetilaa ja suunniteltu nimenomaan perheen yhteiseksi viihtyisäksi oleskelu- ja rentoutumispaikaksi. Yläkerrassa sijaitsevat makuuhuoneet sekä saunaosasto.

Olohuoneen lattiassa on RTV:n upea 1-sauvainen Lamella Tammi Natur 1S 188 Valkomatta -parketti, jossa on lankkulattian ilmettä ja linjakkuutta. Valkomattalakkaus antaa parketille kauniin vaalean sävyn, jonka alta kuultaa puun luonnollinen ilme ja syykuvio. RTV:n Nordic Tile -keraamisia laattoja on käytetty taidokkaasti sekä lattia- että seinäpinnoilla niin kuivissa kuin kosteissa tiloissa lisäten näin arjen luksuksen tuntua kokonaisuuteen. Myös kohteeseen valitut RTV-tapetit ovat todellakin näkemisen arvoiset. Tapetilla on helppo luoda erilaisia tunnelmia – valikoimistamme löytyy valtava määrä vaihtoehtoja jokaiseen makuun – vain mielikuvitus asettaa rajat.

RTV-YHTYMÄ OY – suomalaista perheyrittäjyyttä vuodesta 1951

RTV-Yhtymä Oy on Lindblomin perheen omistama Suomen suurin yksityisesssä omistuksessa oleva maalien ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike, joka toimii maahantuojana, tukku- ja vähittäiskauppiaana. RTV-Yhtymä Oy on perustettu vuonna 1951 Riihimäellä, jossa vielä nykyäänkin sijaitsee yhtymän pääkonttori ja keskusvarasto. RTV:n omia toimipaikkoja on nykyisin 32 ja henkilökunnan määrä on noin 600. Porin RTV:n toimipaikka on toiminut vuodesta 2002.

Lisätietoja RTV-Yhtymä Oy

paikallisjohtaja Arto Rajala, puh. 0400 442 382