Robottiruohonleikkureiden aika on täällä

Kiinnostus robottiruohonleikkureita kohtaan on kasvanut merkittävästi edellisvuoteen verrattuna. Yhä useampi arvostaa robotissa käytön helppoutta ja huolettomuutta sekä aikaa, jonka voi nyt käyttää johonkin muuhun. Husqvarna on alan pioneerina ja innovaattorina varmistanut jo yli 20 vuoden ajan, että nurmikot viheriöivät ja voivat hyvin. Robottileikkureiden kauppa on kasvanut vuosi vuodelta myös Suomessa tuotteen tullessa yhä tunnetummaksi. Hyvien kokemusten tuloksena asiakkaat ovat alkaneet luottaa tuotteeseen, ja sen hankkiminen on yhä useammalle lopulta helppo päätös.

Porin Asuntomessuilla on mukana kymmenen Husqvarna Automower® -robottileikkuria eri kohteissa Robottileikkurit sopivat monenlaisille pihoille, myös suurille ja haastaville. Kaikissa leikkureissa on vakiona automaattinen lataus, ajastin, hakukaapeli ja varashälytin. Kolme terävää terää leikkaavat tarkasti ja joka suunnalta, jolloin tuloksena on mattomaisen tasainen, hyvinvoiva nurmikko.

Valikoiman edistyksellisimmän X-sarjan leikkureissa on Automower® Connect -sovellus, joka mahdollistaa leikkurin hallinnan älypuhelimella milloin tahansa. Muita ominaisuuksia ovat GPS-avusteinen navigointi, jäljittämisen mahdollistava GPS-seuranta, tyylikäs muotoilu ja LED-ajovalot. Syyskuussa Automower® Connectilla varustetuista leikkureista tulee yhteensopivia Amazonin Alexa-ääniassistentin kanssa – sen jälkeen voit myös jutella sille!

Porin Karjarannassa Automower®-robottileikkuriin voi tutustua seuraavissa kohteissa:

Fiskarhedenvillan Pohjanvalo, kohde 4
Design-talo Noste, kohde 6
WinNova Tähti, kohde 7
Valovoima, kohde 10
Villa Sun, kohde 24
Villa Sun B, kohde 24
Villa Poiju, kohde 28
Villa Hohde, kohde 32
Villa Vaski, kohde 33

Husqvarna Automower® -robottileikkuri on asennettu yhteistyössä Porin kaupungin kanssa myös asuntomessualueen yleisnurmikolle.

Automower®-robottileikkureiden myynti on kasvanut merkittävästi. Yhä useamman omakotiasujan nurmikosta huolehtii tänä päivänä robotti.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä:
Satu Kontio, Husqvarna, 040 5003876, [email protected]
tai Kati Marjamaa, PerPR, 044 349 7790, [email protected].
Painokelpoiset kuvat ovat ladattavissa osoitteessa husqvarna.com/press ja perpr.fi.
Konsernia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Husqvarnan lehdistöpäivystykseen, +46 8738 7080, [email protected].
Husqvarna Group

Husqvarna Group on maailman suurin ulkokäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden, kuten moottorisahat, trimmerit, ruohonleikkurit ja puutarha-
traktorit, valmistaja. Yritys on myös Euroopan johtava kuluttajakäyttöön tarkoitettujen kastelutuotteiden valmistaja ja yksi maailman johtavista
rakennus- ja kiviteollisuuteen suunniteltujen leikkuulaitteiden ja timanttityökalujen valmistajista. Husqvarna Group valmistaa tuotteita sekä
kuluttaja- että ammattikäyttöön, ja sillä on myyntiä yli 100 maassa. Nettomyynti 2017 oli 36 miljardia Ruotsin kruunua, ja työntekijöiden