Porin Teatteri Asuntomessujen virallinen oheiskohde

Tulevan kesän Asuntomessujen toinen virallinen oheiskohde on Porin Teatteri. Teatterin pienen näyttämön ravintola ja kaikki teatterin yleisötilat ovat kyseisenä ajankohtana avoinna kaikille maksutta joka päivä klo 10-18.

– Olemme iloisia, että pääsemme olemaan osa Porin superkesää Asuntomessujen virallisena oheiskohteena. Toivottavasti niin porilaiset kuin ulkopaikkakuntalaiset tulevat tutustumaan historiallisen upeaan miljööseen, nyt kun siihen on ainutlaatuinen mahdollisuus, kertoo Porin Teatteritalo Oy:n toimitusjohtaja Anttivesa Knuuttila.

Porin Teatterin päänäyttämö on rakennettu vuonna 1884. Yhdeksänkymmentä vuotta myöhemmin valmistui teatterin pieni näyttämö uusine tuotantotiloineen. Syksyllä 2017 valmistui teatterin kauan odotettu peruskorjaus, jossa kunnostettiin koko teatteritalo ja upea vanha puoli palautettiin uusrenessanssin aikaiseen loistoonsa.

teatteritalo_1FUJ9958

Asuntomessukävijöitä ja muita vierailijoita palvelee pienen näyttämön ravintola ja terassi anniskeluoikeuksineen. Historian- ja kulttuurinnälkäisille on esillä teatteritalon historiaa ja näytöstoimintaa esittelevä näyttely suuren näyttämön yleisötilojen puolella.

– Olemme ylpeitä saadessamme Suomen vanhimman suomenkielisen teatteritalon mukaan messukokonaisuuteen. Onhan talo yksi Porin upeimmista ja sitä kelpaa korostaa, sanoo Asuntomessujen projektipäällikkö Kari-Matti Haapala.

Toinen Asuntomessujen virallinen oheiskohde on uudistuva Yyterin kylpylähotelli. Asuntomessut järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018. Messujen ennakkoliput ovat nyt myynnissä. Ostamalla liput ennakkoon, säästät 10%.