Porin asuntomessujen tonttihaussa jätettiin 31 hakemusta

Porin asuntomessujen tonttihaku päättyi keskiviikkona 31. elokuuta. Hakemuksia jätettiin yhteensä 31 kappaletta. Ne koskivat 32 omakotitalotonttia sekä yhtä rivitalotonttia.

– Messutonttien kysyntä yllätti positiivisesti, Porin apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus sanoo.

Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala toteaa tonttihaun olevan tärkeä vaihe messuprojektissa.

– Olemme ilahtuneita hakemusten määrästä. Projekti etenee hyvin ja aikataulun mukaisesti.

Suunnitelmien perusteella Porin asuntomessuista odotetaan mielenkiintoista tapahtumaa, joka pitää sisällään laajan kattauksen suomalaista asumista hankekokojen vaihdellessa 80 neliöstä 250 neliöön.

– Messuteemoista esimerkiksi ekologisuus ja digitaalisuus näkyvät ilahduttavasti aurinkoenergian hyödyntämisessä sekä mielenkiintoisissa älytaloratkaisuissa. Myös uudenlaisia asumisen ja työtilan yhdistäviä ratkaisuja on hakemusten joukossa. Kaiken kaikkiaan hakemuksien sisältö on kiinni ajassa ja aikaa edellä, Asuntomessut Porissa 2018 -projektipäällikkö Kari-Matti Haapala kertoo.

Muuta messusisältöä alueelle luovat suunnitteluvaiheessa olevat senioriasumishanke ja päiväkoti sekä suurta kiinnostusta herättänyt Shellin entinen konttorirakennus, jossa kunnostustyöt ovat jo hyvässä vauhdissa.

Porin asuntomessutoimisto käy parhaillaan läpi tonttihakemuksia. Suomen Asuntomessujen ja Porin kaupungin muodostama laaturyhmä kokoontuu käsittelemään hakemuksia ensimmäisen kerran 15. syyskuuta.

Mahdollisesti vapautuvista tonteista tiedotetaan uutiskirjeen tilaajille sekä karjaranta21.fi-sivustolla, Porin kaupungin www-sivuilla ja etuovi.com-palvelussa. Lisäksi tontteja voi tiedustella asuntomessutoimistosta Kari-Matti Haapalalta, puh. 044 701 9174 tai Susanna Kivimäeltä puh. 044 701 0001.

Lisätietoa alueesta löytyy osoitteesta www.karjaranta21.fi.

Lisätietoja antavat:

Kari-Matti Haapala, projektipäällikkö, Asuntomessut Porissa 2018, puh. 044 701 9174

Harri Tuomaala, toimitusjohtaja, Osuuskunta Suomen Asuntomessut, puh. 040 0322 602

Heikki Vuorenpää, kehitysjohtaja, Osuuskunta Suomen Asuntomessut, puh. 050 531 6776