Porin Asuntomessujen keittiöissä näkyvät tilan käyttö ja innovatiiviset ratkaisut

Keittiömaailman kotimaiset A la Carte- ja Petra-keittiökalusteet ovat Asuntomessuilla kolmessa kodissa. Lisäksi Keittiömaailma toimittaa kalusteet Karhukorttelin oheiskohteeseen Asunto Oy Porin Otsoon.

Porin Keittiömaailman Asuntomessuille suunnittelemat keittiöt ja kodin muiden tilojen kalustus on tehty lapsiperheiden arjen tarpeita ajatellen, laadukkaista materiaaleista ja tilojen tyylikkyydestä tinkimättä.  Kaikissa keittiöissä on otettu huomioon tilan, eritysesti laskutilan tarve.

Trendikeittiössä minimoidaan hävikki ja luotetaan teknologiaan Asuntomessujen sisustus- ja rakentajahallissa on esillä A la Carten uusi Urban-keittiö innovatiivisine yksityiskohtineen. Ajan hermoilla olevassa kaupunkikeittiössä korostuvat tuoreus ja teknologia. Urban Garden -kasvivalot ja -laatikot tarjoavat optimaaliset olosuhteet yrttien viljelylle, ja uudet säilytysratkaisut auttavat säilyttämään raaka-aineet tuoreina ja vähentämään hävikkiä. A la Carten uusi innovaatio, sähköisesti nouseva kulmamekanismi, hyödyntää kulmat kätevänä säilytystilana.

Keittiömaailman esittelykohteiden materiaali- ja tuotetiedot: keittiomaailma.fi/asuntomessut2018

Kohde nro 8 Jukkatalo Voima / Petra-keittiöt
Kohde nro 21 Jokilammi, Lammi-kivitalot / A la Carte -keittiöt
Kohde nro 25  Kodin Terra-talo by Prisma / A la Carte -keittiöt
Oheiskohde MVR, Asunto Oy Otso / A la Carte- ja Petra-keittiöt

Lisätietoja: Mallistouutuudet: tuotepäällikkö Eeva Kokkonen, [email protected], puh. 040 709 9466  Keittiömaailman palvelut ja tuotteet: Porin Keittiömaailma, kauppiaat Timo Säkkilä, [email protected], puh. 044 526 9657 ja Piia Pihlajamäki, [email protected], puh. 044 326 5506 Kuvapyynnöt: [email protected]