Perheen pienimmille paljon puuhaa Asuntomessuilla – lastenhoitokin järjestyy

Asuntomessuille voi hyvin lähteä koko perheen voimin. Perheen pienimmät viihtyvät Silja Land -lapsiparkissa vanhempien messukierroksen ajan.

Asuntomessujen puolivälin krouvi lähestyy. Jos messujen kiertäminen on ollut suunnitelmissa, kannattaa lähteä viipymättä.

Messujen kiertäminen onnistuu mainiosti, vaikka lapset lähtevätkin mukaan. Silja Land -lapsiparkkiin voi nimittäin jättää 2–7-vuotiaat lapset lastenhoitajien seuraan leikkimään, lukemaan ja askartelemaan vanhempien messukierroksen ajaksi. Hoitomaksu on yhtä lasta kohden viisi euroa alkava tunnilta. Lapsiparkki on avoinna päivittäin kello 10–18.

Silja Land -lapsiparkki

· 2-7-vuotiaille lapsille

· sijaitsee kohteessa 17

· avoinna klo 10-18

· hinta 5 e / alkava tunti

· lastenhoitopalvelun järjestää Kids Factory

· puh. 020 743 7712

Silja Land -lapsiparkki sijaitsee kohteessa 17, tiedepäiväkoti Välkkeen tiloissa. Samasta paikasta löytyy myös vauvojen hoitotila hoitopöytineen ja pesumahdollisuuksineen.

Lapset viihtyvät myös päiväkodin pihassa ja messualueelle rakentuneessa Pajapuistossa leikkien. Puiston leikkialueelta löytyy muun muassa hauskoja eläinhahmoja, kuppikaruselli ja pesäkeinu.

Lapset pääsevät halutessaan kiertämään messualueelle ja kohteisiinkin. Pääportilta voi tarvittaessa lainata lastenrattaita.

Messualueelle on järjestetty ohjelmaa perheen pienimmillekin. Viikonloppuisin alueelta voi bongata Harri Hylkeen! Satakunnan pelastuslaitoksella on oma messuosasto lapsiparkin lähettyvillä. Osastolla pääsee pienen sammutusauton rattiin ja testaamaan palomiehen leikkityökaluja. Lapset pääsevät myös suorittamaan ajokortin polkuautolla kohteessa 34.

Messualueelta löytyy lukuisia jäätelökioskeja ja herkkukojuja, joissa koko perhe saa suut makeaksi.

lapsiparkki2
Lapset viihtyvät vanhempien messukierroksen ajan lapsiparkissa.
pilke
Tiedepäiväkodin pihassakin kelpaa leikkiä.