Otavamedia julkaisee viralliset messuluettelot

Otavamedia julkaisee jälleen Asuntomessujen viralliset messuluettelot, joita ovat Deko (sisustusluettelo) ja TM Rakennusmaailma (tekniset tiedot).

Suomen Asuntomessut Osuuskunnan ja Otavamedia Oy:n monivuotisen yhteistyön hedelmänä syntyneet luettelot antavat lukijoilleen jälleen kattavan kuvan messujen tarjonnasta. Luettelot toimivat tietopankkina, inspiraation lähteenä ja lukunautintona niin messuvieraalle kuin nojatuolinautiskelijallekin ennen tai jälkeen messukäynnin.

Dekolla on ilo esitellä heinäkuun numerossa messujen ehdoton puheenaihe, wow-arkkitehtuurikohde Maja (kohde 25). Rohkean talon sisustus on syntynyt rakentajaperheen ja Dekon päätoimittajan hedelmällisenä yhteistyönä. Majan vahvassa tunnelmassa yhdistyvät lapin majojen väkevä henki ja harkittu, minimalistinen tyyli. Oman messutalon lisäksi Deko on kiertänyt kohteet ja koonnut 35 sisustuksellista vinkkiä Hyvinkään Asuntomessuilta.

TM Rakennusmaailma esittelee uutuutena mobiilisovelluksen, jolla pyritään parantamaan messuluettelon käyttöarvoa. Yhteistyössä Helsingin Tarinaseikkailut Oy:n kanssa tehdään jokaisen messukohteen ääniesittely ja sen lisäksi kaksi ”reittiä”, joissa kerrotaan kohdekohtaisesti messujen kiinnostavimmista tulisijoista, kylpyhuoneista ja saunoista. Helppokäyttöinen mobiilisovellus käynnistyy luettelossa olevasta Shortcut-koodista, joka kuvataan älypuhelimella. Koodin sisältämä linkki avaa puhelimen selaimessa sivut, joilta pääsee valitsemaan kuhunkin kohteeseen liittyvän ääniopasteen.

Kumpikin messuluettelo ilmestyy torstaina 4.7. ja on todella muhkea, yli 200-sivuinen tietopaketti.

Uutena yhteistyömuotona Suomen Asuntomessut Osuuskunta ja Anna-lehti ovat ensi kertaa sisustaneet yhteisen, oman kohteen (numero 20). Sisustussuunnittelijana toimi Helena Karihtala:

”Toiveena oli saada messuille kohde, joka herättää keskustelua ja kiinnostaa messukävijöitä. Onnekseni rakentaja, Durofix, oli ennakkoluuloton ja kokeilunhaluinen yhteisen projektimme suhteen. Niinpä Hyvinkään Asuntomessujen teemaa, aktiivista arkea ja kotoilua, mukaillen Durofixin Koto-talossa asustaa kuvitteellinen uusioperhe, johon kuuluvat äiti, 39 v, isä, 52 v, heidän yhteinen, 5 kk:n ikäinen pikkutyttönsä sekä edellisistä liitoista syntyneet lapset, 5-vuotias poika ja 8-vuotias tyttö äidin puolelta ja 18-vuotias poika ja 16-vuotias tyttö isän puolelta. Lisäksi lapsiperheen arkea täydentää koira. Aiheena uusioperhe koskettaa monia, minkä vuoksi koin suunnittelun kiinnostavaksi, jopa hieman haasteelliseksikin. Uusioperheen arjessa lasten vaihteleva määrä asettaa omat vaatimuksensa tilankäytön ja kalustuksen suhteen.”

 

Lisätiedot:

Dekon päätoimittaja Ulla Koskinen, puh. 09 1566 382/040 524 1747

TM Rakennusmaailman päätoimittaja Juho Huttula, puh. 09 1566 6324/040 547 4168

Annan päätoimittaja Emma Koivula, puh. 09 1566 311/050 310 3038

Asuntomessut Hyvinkäällä 12.7. – 11.8.