Osuuskunta Suomen Asuntomessujen ja Kouvolan kaupungin välinen yhteistoimintasopimus allekirjoitetaan kesällä

Kouvolan Asuntomessujen sisältö on varmistunut. Osuuskunta Suomen Asuntomessujen ja Kouvolan kaupungin välinen yhteistoimintasopimus valmistellaan allekirjoitettavaksi kesän 2018 Asuntomessujen aikaan Porissa.

”Pioneeripuiston asuntomessualueen kokonaisuus täyttää laadulliset ja määrälliset edellytykset, jotka Asuntomessuille on asetettu. Alueelle rakentuu korkeatasoisia pientaloja, ensiluokkaista vuokra-asumista sekä ainutlaatuinen yhteisöllisen senioriasumisen kortteli, jotka edustavat monipuolisesti suomalaista tulevaisuuden asumista.”, kertoo Osuuskunta Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

”Pioneeripuistoon rakentuu asuinalue, joka ammentaa luonteikkuutensa historiasta ja katsoo vahvasti tulevaisuuteen. Kouvolassa järjestettävien messujen teemoja tulevat olemaan asuminen, työ ja liikkuminen, jotka kukin ovat merkittäviä osatekijöitä sujuvan arjen ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta.”, kommentoi projektipäällikkö Sanna Kauppi.

Pioneeripuiston suurimmat kohteet etenevät. Virkkulankylä Oy:n seniorikohteen urakkakilpailutus alkaa kesäkuun alussa ja Kouvolan Asunnot Oy:n rivitalokokonaisuus tulee rakennuslupavaiheeseen. Messualueella on tarjolla vielä jokunen vapaa tontti pientalorakentajille, joista voi tiedustella tarkemmin Kouvolan Asuntomessutoimistosta. Asuntomessut pidetään Kouvolan Pioneeripuistossa kesällä 2019.

Lisätietoja

Sanna Kauppi
projektipäällikkö
p. 020 615 5073
[email protected]

Heikki Vuorenpää
operatiivinen johtaja
p. 050 5316 776
[email protected]

www.vanha.asuntomessut.fi/kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa tutustumaan ihmeen hienoon Kouvolaan!