Nämä kierrätyslöydöt on bongattu kirpparilta – seitsemän vinkkiä second handin hankkimiseen

Villa Karhun sisustuksen suunnitellut Frida Steiner kertoi, että koko talon sisustuksen hinnaksi tuli noin 2 000 euroa.

Kaikkea ei tarvitse ostaa uutena. Tiedostava sisustaja hankkii kotiinsa myös second handia.

Ilmastohuoli käskee hillitsemään kulutusta, mutta tekisi niin mieli laittaa kotia uuteen uskoon. Tuttua? Sisustaa voi kuitenkin myös ostamatta uutta. Boheemi sisustustyyli ja retrot kirppislöydöt ovat myös trendikkäitä.

Asuntomessujen Villa Karhu sisustettiin kirppislöydöillä

Voit käydä katsomassa kierrätyslöydöillä sisustetun Porin asuntomessujen Villa Karhun Suomen Asuntomessujen virtuaalipalvelussa.

Äänestä myös mielestäsi parasta vuoden 2018 asuntomessutaloa Paras talo -varjoäänestyksessä ja voit voittaa katseluoikeuden virutaalipalveluun!

Kierrätyslöytöjen tekeminen vaatii paneutumista. Siinä missä uutta ostava voi valita katalogista tarvitsemansa tuotteen, kirppistelijä saattaa joutua etsimään haluamaansa huonekalua pitkäänkin. Kärsivällisyys onkin kierrätyslöydöillä sisustavan tärkein ominaisuus.

Konkreettiset kirpputorit tai kierrätyskeskukset eivät enää ole käytettyä tavaraa etsivän ainoat mahdollisuudet shoppailla. Mahtavia löytöjä voi tehdä nykyisin myös netissä, kun tavarat vaihtuvat ihmiseltä toiselle Facebookissakin.

Nopeus on valttia Facebookin kirppareilla. Esimerkiksi alla olevassa kuvassa olevat rottinkituolit olivat haluttua tavaraa. Myös (kuva alla) trendikäs kaktus on bongattu FB-kirpparilta. Huolimatta

asuntomessut mtv2

Facebook-kirpputoreilla kannattaa olla nopea. Nämä tuolit löytyivät Facebookista ja niiden alle kertyi lyhyessä ajassa kymmenien halukkaiden jono.

Kirpputoreilta voi etsiä kasvejakin. Tämä kaktus on löytynyt Facebookin kirpputoriryhmästä.

Kirpputoreilta voi etsiä kasvejakin. Tämä kaktus on löytynyt Facebookin kirppisryhmästä.

Asuntomessut mtv_villakarhu

Yksi Porin kiinnostavimmista kohteista oli Villa Harhu, joka kaikki huonekalut ja sisustustavarat oli hankittu käytettyinä SPR Kontti -myymälöistä.

asuntomessut mtv1

Roskalavoille kurkkaaminen kannattaa. Tämä trendikäs tuoli on roskalavalöytö.

 

Alkuperäisen jutun on kirjoittanut Irene Naakka, MTV.