Mikkelin seudun yritykset ovat esillä Asuntomessuilla yhteisosastolla

Mikkelin seutukunta esittäytyy omalla osastolla messuaikana. Osastolla ovat esillä Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa sekä Puumala. Näiden lisäksi Mikkelin kaupungilla on oma kaupungin esittelyosasto AsukasAreenan yhteydessä.

Mukaan pääsee vielä!
Lähikuntien yrityksillä on mahdollisuus myös esittäytyä ja markkinoida omaa toimintaansa yhteisosastolla (yllä havainnekuva osastosta).

”Seudun yrityksiltä on tullut toiveita matalan kynnyksen ja kohtuullisten kustannusten osallistumismahdollisuudesta messuille ja pyrimme tähän toiveeseen tällä osastolla vastaamaan”, kertoo osaston koordinoinnista vastaava Helena Skopa.

”Nyt meillä on tarjolla neljä esittelypistettä yrityksille, joihin voi tulla vaikka yhdeksi päiväksi. Yksi paikoista on varattu seudun avointen työmahdollisuuksien esittelyyn, muutoin rajoituksia ei juuri ole”, Skopa jatkaa.

Mikkelin seudun osasto sijaitsee keskeisellä paikalla messureitin varrella. Osaston koko on kokonaisuudessaan 75m². Osastonumero on Ua8.

Mikkelin seudun yhteisosastolla on neljä esittelypistettä paikallisille yrityksille.
Mikkelin seudun yhteisosastolla on neljä esittelypistettä paikallisille yrityksille.

Yrittäjille myytävät paikat ovat malliltaan pyöreitä ympyräpöytiä ja parhaimmillaan markkinointi-, tai esittelytarkoituksissa. Osallistumisen hinta on 100€/päivä/yritys (alv 0 %).

Yrityspaikkojen lisäksi osastolla esitellään laajasti seutukunnan matkailutarjontaa sekä tontteja. Tonttimyynnin osalta tehdään maakunnallista yhteistyötä Mikkelin kaupungin ja lähikuntien kanssa.

Paikallista osaamista ja ostettavaa Made in Saimaa Shopista
Seutuosaston lisäksi paikallista osaamista on esillä myös Suomi 100 -juhlavuoden kohteessa 25, Ankkurirannassa, jossa esitellään alueemme käsityö- ja designosaamista. Kohteesta voi hankkia paikallisia design- ja ruokatuotteita kotiinviemisiksi.

Kuvassa yksi Made in Saimaa Shopin tarjolla olevista tuotekokonaisuuksista, Aapisteen sisustus - ja käyttötavaraa. Kuva: Maija Astikainen.
Kuvassa yksi Made in Saimaa Shopin tarjolla olevista tuotekokonaisuuksista, Aapisteen sisustus – ja käyttötavaraa. Kuva: Maija Astikainen.

Ankkurirannan kohde on virallinen Suomi 100 -juhlavuoden kohde, jossa esitellään Asuntomessujen ajan Mikkelin seudun ja Etelä-Savon taide- ja designosaamista, lähiruokaa sekä luodaan katsaus jälleenrakentamisen ajan Suomeen. Kohde koostuu kahteen asuntoon rakentuvasta näyttelykokonaisuudesta sekä pihapiirin Made in Saimaa Shopista.

Lisätiedot:
Iida Paasonen, Made in Saimaa Shop, p. 044 359 9095
Helena Skopa, seutuosasto, p. 040 129 4450
Anu-Anette Varho, Suomi 100 -kohde, p. 044 7700577