Mikkelin asuntomessujen tonttihaku päättyy pian

Pian saadaanväliaikatietoja, kuinka monta rakentajaa Kirkonvarkauden asuntomessualueella tulee olemaan, sillä kaupungin laaturyhmä käsittelee hakemukset torstaina 17.9.2015. Kolmas ja viimeinen hakuvaihe käynnistetään, mikäli hakemuksia ei nyt saada riittävää määrää.

Hintatietoisen rakentajan kannattaa lähteä liikkeelle

Vastaavanlaisia tontteja ei kaupungilla ole ollut tarjolla 20 vuoteen. Alueella on vielä vapaana useita Saimaa-näkymällä varustettuja tontteja, joiden hinnat vaihtelevat 25 875 ja 67 450 euron välillä.  Halvin vielä vapaana oleva tontti sijaitsee Onni-korttelissa. Smaragdi-niminen tasamaan tontti on hinnaltaan 10 010 euroa.        

Messurakentaminen on ainutlaatuinen tilaisuus joka kannattaa käyttää nyt hyödyksi. Kaupungilla sekä asuntomessuosuuskunnalla on olemassa laajat yhteistyöverkostot rakennusalan toimijoihin ja me autamme kaikissa rakentamisen vaiheissa tonttia nyt alueelta ostavia, projektipäällikkö Heikki Manninen muistuttaa.

Kasvukeskus Saimaan rannalla

Kirkonvarkaudessa yhdistyvät ranta-asumisen ja urbaanin kaupunkiasumisen hyvät puolet. Alue on osa isompaa Saimaansivu-kokonaisuutta toimien ennakkoesittelynä muille Mikkeliin rakennettaville asuinalueille.

   
Rantareitti, asuinalueen taide- ja viheraluesuunnitelma sekä sen yhteydessä tehdyt leikkipuistosuunnitelmat ovat minusta asuinrakentamista parhaimmillaan. Messualueesta tulee taatusti yksi onnistuneimmista asuinalueista Suomessa, painottaa asuntomessujen tiedottajana syyskuun alussa aloittanut Piia Mäkilä.

Kuvat alueesta, tonttitiedot sekä hakumenettely löytyvät alueelle muuttavan tueksi perustetulta sivustolta www.saimaansivu.fi