Mikkelin asuntomessualueen halvin tontti vielä vapaana

Mikkelin messualueella parikymmentä tonttia on varattu ja kymmenestä käydään neuvotteluja. Kuusi alueen halvinta tonttia ovat vielä vapaana ja ne ovat hinnaltaan 10 010 – 29 150 euroa.

Halvin myynnissä oleva 1001m2 tontti sijaitsee Onni-korttelissa ja on hinnaltaan 10 010 euroa. Vapaat tontit ovat ostohinnan lisäksi edullisia myös rakentamiskustannuksiltaan, sillä ne sijaitsevat mäntykankaisessa tasamaastossa. Suomi- ja Onni-kortteleissa sijaitsevan tontin voi myös
vuokrata.

Nuo korttelit joissa on vielä myymättömiä tontteja oli ajateltu nimenomaan sitä ostajakuntaa varten, jolla ei ole aiemmin rakentamiskustannusten vuoksi ollut mahdollisuutta omakotitalon hankintaan, projektipäällikkö Heikki Manninen kertoo.

Rantatontit halutuimpia

Alueen kalleimmista tonteista on ollut eniten kysyntää, mitä selittää osaltaan Saimaa-näkymät sekä se, että vastaavanlaisia tontteja on harvoin tarjolla.

Tontti ja talo alle 300 000 eurolla

Asuntomessutoimisto tiedusteli syksyn aikana talotehtailta tietoa siitä, millä hinnalla saisi ns. avaimet käteen – tyyppisesti omakotitalon messualueelle.  Kaikki annetut hinta-arviot olivat alle 300 000 euron. Useammallakin talotehtaalla olisi vielä kiinnostusta alueelle rakentamiseen, mutta rakentajaperhe puuttuu. Kaikki rakentamishalukkaat talotehtaat löydät sivulta  www.saimaansivu.fi/talotehtaat

Kaikilta tonteilta on erinomaiset luontoliikuntamahdollisuudet mm. rantareittiä pitkin, joka tulee ulottumaan Mikkelin keskustaan saakka. Lapsiperheitä palvellaan ympärivuotisella leikkipuistolla ja varttuneemmalle väelle on tarjolla nykyaikaiset ulkoliikuntavälineet. Lähin koulu ja päivähoito ovat Moisiossa. Urpolan palvelut ovat noin kahden kilometrin päässä.

Lisätiedot:
Heikki Manninen
Projektipäällikkö
Puh. 044 794 5235
heikki.manninen(at)mikkeli.fi