Messuvieraat pääsevät Asuntomessuille ilmaiseksi messubussilla

Messuvieraiden parkkialueelta Seinäjoen raviradalta on non-stop bussikuljetus asuntomessualueelle Pruukinrantaan.

Autolla tai moottoripyörällä Asuntomessuille saapuvat messuvieraat ohjataan messuparkkiin Seinäjoen raviradalle, josta on ilmainen linja-autokuljetus messuportille alkaen kello 9.30. Kaikilla Seinäjoen sisääntuloväylillä on opastus messuparkkiin.

Navigaattoriin voi laittaa lähestymisosoitteeksi: Hevostie, 60120 Seinäjoki. Lähestyttäessä Hevostietä on syytä seurata opasteita messuparkkiin.

Vastaavasti messualueelta pääsee bussilla keskustan kautta takaisin raviradalle. Viimeinen bussi messualueelta messuparkkiin lähtee kello 18.45. Pysäköinti maksaa messuportilta ja netin kautta ostettuna 10 euroa. Pysäköintialueelta pois lähdettäessä maksu on 15 euroa.

Alueella on myös vartioitu varustesäilytys moottoripyöräilijöille.

Seinäjoen keskustasta messualueelle paikallisbussin kyydissä

Komia Liikenteen paikallisbusseilla pääsee vaivattomasti kaupungilta Asuntomessuille. Kaikkialta kaupungista pääsee paikallisbussilla messuaikaisella tarjouksella arkipäivisin messualueelle hintaan aikuiset kaksi euroa ja lapset yhden euron. Messualueelle pääsee vaihtamalla bussiin numero 10 Matkakeskuksessa.

Virallisen messubussin lisäksi Matkakeskuksesta lähtee joka päivä tunnin välein Pikalinkka-bussi kello 10.30 alkaen. Pikalinkka kulkee messualueelle kauppakeskusten kautta. Matka on ilmainen kauppaseinajoki.fi-mobiilisovelluksen asentaneille, muutoin yhdensuuntainen matka maksaa 2 euroa.

Messualueen vieressä ei ole yleisöpysäköintiä

Pruukinrannan asuntomessualue sijaitsee Seinäjoen keskussairaalan välittömässä läheisyydessä. Messualueen vieressä ei ole parkkipaikkoja autoille. Niin sairaalan kuin yleisenkin liikenteen turvaamiseksi messualueen ympäristössä on messujen ajan pysäköinti katujen varsille kielletty.

Invaparkki, polkupyöräparkki ja lehdistön pysäköinti sijaitsevat aivan messualueen pääportin edustalla.

Heti pääportista sisään tultua on tarjolla lastenrattaita, rollaattoreita ja pyörätuoleja maksutta lainaan messuvierailun ajaksi.

Helsingistä Asuntomessuille Seinäjoelle junalla kahdessa ja puolessa tunnissa

Junalla Seinäjoelle pääsee nopeimmillaan Helsingistä 2,5 tunnissa, Oulusta noin neljässä tunnissa. Matkakeskuksesta on kaukojunien saapumisaikataulujen mukaiset suorat ilmaiset bussikuljetukset messualueelle aamupäivisin. Matkakeskuksessa pysähtyvät myös messuvieraiden Raviradalla sijaitsevan pääparkin messubussit, joten matkakeskuksesta pääsee aina messualueelle.

 

Asuntomessut Seinäjoella 8.7.–7.8.2016 ovat auki päivittäin kello 10–18 ja Messujen iltana torstaina 28.7. kello 22.00 saakka. Messujen iltana messubussit Raviradan pääparkkialueelle liikennöivät kello 22.30 asti ja pysäköintialue on avoinna kello 22.30 saakka.