Messulaivalla Asuntomessuille

Messulaiva m/s Queen R liikennöi Mikkelin satamasta messualueelle ja takaisin. Matka kestää puolisen tuntia ja on taatusti elämys!

Satamassa on yhteensä noin 200 autopaikkaa. Messuvieraille tarkoitetut paikat on merkitty P-merkillä, jossa lukee laivakuljetus. Jos et saa autoasi satamaan, mutta tahdot tulla laivalla, niin voit jättää sen torin alla sijaitsevaan autoparkkiin. Myös julkisilla liikennevälineillä tulijoilta on lyhyt kävelymatka matkakeskukselta ylikulkusiltaa pitkin satamaan.

Menopaluuliput maksavat aikuisilta 12 euroa ja 5-16 -vuotiaiden liput 6 euroa. Yksisuuntainen lippu maksaa aikuisilta 8 euroa ja 5-16 -vuotiailta 4 euroa.

Menopaluulippuja voi ostaa verkkokaupasta tai laivaan tullessa lipunmyynnistä. Laivaan mahtuu 180 asiakasta, joten paikan varmistamiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen. Yhdensuuntaisia lippuja voi ostaa ainoastaan laivan sisällä sijaitsevasta lipunmyyntipisteestä.

Samalla risteilylipulla on mahdollista poiketa vierailulla Kenkäverossa, esimerkiksi aamupäivällä menomatkalla klo 10.45–12.15 tai iltapäivällä tulomatkalla klo 13.15–14.45. Laiva pysähtyy Kenkäverossa aikataulun mukaan.

Messusatama sijaitsee asuntomessualueen sisääntuloportin tuntumassa, noin 500 metrin päässä. Tulosta aikataulu itsellesi – risteilyaikataulu

Messulaivasta voi tilata myös yksityis- ja yritysristeilyjä. Ryhmät voivat tehdä varauksia osoitteesta [email protected] tai numerosta (017) 266 2466.

Laivassa on kahvila ja baari A-oikeuksin.

Lisätiedot:
www.roll.fi/mikkeli