Messujen ilta on täynnä ohjelmaa – huipentumana stunt show rannalla

Asuntomessujen pohjalaisteeman mukaisesti Seinäjoella vietetään Messujen iltaa pohjalaisten sikajuhlien hengessä torstaina 28.7 klo 18–22. Messujen iltana Asuntomessut ovat poikkeuksellisesti avoinna iltakymmeneen asti.

Suomen Asuntomessujen kehitysjohtaja Heikki Vuorenpään mukaan vastaavia iltoja ei monia Asuntomessujen historiasta löydy.

– Jyväskylässä kaksi vuotta sitten järjestimme yhtenä iltana Messujen yö -tapahtuman, joka oli menestys. Seinäjoella oli halukkuutta ja valmiutta järjestää messujen aikana yksi ohjelmallinen ilta ja päädyimme pohjalaisteeman mukaisesti järjestämään iltaohjelmaa ja niin sanotut pohjalaiset sikajuhlat, Asuntomessujen kehitysjohtaja Heikki Vuorenpää kertoo hymyillen.

Sikailua illan aikana ei kumminkaan tulla näkemään. Messuravintolassa on toki tarjolla klo 18 alkaen kokonaisena grillattua porsasta muun ruokavalikoiman yhteydessä. Messuravintolassa illan juontaa viihteen monitoimimies Lasse Norres. Illan esiintyviä taiteilijoita ovat viulisti Elisa Järvinen ja Etelä-Pohjanmaan yksi ylpeys Rehupiikles.

Illan huipentuma nähdään klo 19 alkaen kun Stunt Freaks Team järjestää stunt shown messualueen rannalla. Show koostuu moottoripyörillä tehtävistä näyttävistä hypyistä räjähdetehostein. Lisäksi näytöksessä ajellaan moottorikelkoilla pitkin Kyrkösjärven rajähtelevää pintaa.

Heikki Vuorenpää kertoo illan ohjelman tulevan sisältämään hänellekin yllätyksiä.

– Kaikilla messukohteilla on mahdollisuus järjestää illan aikana taloissa ohjelmaa. Kuullaanko kohteissa rouhevaa rockia, vetävää tangoa vai klassista flyygeliä on vielä arvoitus, Vuorenpää sanoo. HP Parviainen on tavattavissa torstaina klo 10.30 alkaen Hartman Kodin kohteissa.

Messujen iltaa voi jäädä viettämään normaalilla päivälipulla, mutta mikäli haluaa osallistua pelkkään iltaohjelmaan klo 18 jälkeen, myynnissä on erillinen edullisempi 15 euron sisäänpääsylippu. Lipunmyynti lopetetaan illalla klo 21. Messubussit liikennöivät Messujen Iltana klo 23 saakka messuparkkiin Seinäjoen raviradalle.

Katso täältä illan ohjelma ja aikataulut.