Messujen illassa ihailtiin stunt showta, perjantaina Asuntomessuilla tatuointistudio

Asuntomessuilla Seinäjoella vietettiin Messujen iltaa torstaina 28. heinäkuuta. Messut olivat auki kello kymmeneen saakka ja illan aikana messuvieraita viihdyttivät muun muassa pohjalainen Rehupiikles-bändi, Stunt Freaks Teamin huimaava stunt show sekä viulisti Elisa Järvelä.

Messujen ilta -teemapäivänä Asuntomessuilla Seinäjoella vieraili yli 6600 messuvierasta. Paikallinen Rehupiikles-bändi sai hymyn messuvieraiden huulille ja Kyrkösjärven padolla järjestetty stunt show räjähtelevine pommeineen herätti myös ihastusta.

– Oli mahtavaa nähdä, miten hyvällä tuulella ihmiset olivat. Tunnelma oli koko illan ajan katossa ja mukana oli kaiken ikäisiä juhlijoita. Paljon myös lapsiperheitä oli tullut Messujen iltaa viettämään, Asuntomessut Seinäjoella -projektipäällikkö Kirsi Joensuu sanoo.

Päivän aikana messuvierailla oli myös mahdollisuus osallistua maksuttomille sisustusteemakierroksille. Sisustusteemakierrosten vetäjä, Varpunen-blogin pitäjä ja sisustussuunnittelija Susanna Vento kiittelee teemakierroksille osallistuneiden messuvieraiden aktiivisuutta.

– Kierroksille oli paljon tulijoita, ja oli ihanaa vaihtaa porukalla ajatuksia sisustamiseen liittyen. Kaikilla oli yhteinen kiinnostuksen kohde, ja osallistujat kyselivät ja juttelivat paljon, Vento sanoo.

HP:n talossa tehdään tänään tatuointeja

HP Parviaisen kotona, kohteessa 14b Hartman koti Ankkuri, vietetään tänään perjantaina tatuointipäivää. Tatuointeja tekemässä on Jessica Jonetta Below Zero -studiolta Tampereelta.

– Messuvierailla on nyt mahdollisuus päästä näkemään, miten tatuointeja tehdään, sitähän ei yleensä näe missään, HP Parviainen toteaa.

HP Parviainen on päivän ajan tavattavissa Asuntomessuilla. Hän kertoo, että tämän päivän kaikki tatuointiajat on jo varattu täyteen ja viimeinen asiakas tulee viideltä.

– Ensimmäisenä tatuointipäivänä Asuntomessuilla lauantaina 9. heinäkuuta muutama messuvieras poikkesi ottamaan kuvan ihan hetken mielijohteesta. Jos on jo entuudestaan tatuointeja, voi olla myös helpompi ottaa uusi lyhyelläkin harkinta-ajalla, HP Parviainen kertoo.

Asuntomessut Seinäjoella ovat auki 7. elokuuta saakka. Osta liput netistä ja vältyt jonotukselta >>

Nappula_ostaliput