Ohjeet messubusseilla kulkemiseen

Messualueen pysäkki sijaitsee aivan pääportin vieressä (Karjarannantie 25). Jokaisessa bussissa on iloinen opas kertomassa tärkeitä tietoja Porista ja messuista.

 

Kaksi messubussilinjaa kuljettavat kävijöitä maksutta koko kuukauden ajan 6.7.-5.8. Kuka tahansa voi hypätä bussin kyytiin, messulippua ei tarvita.

Neljä bussia kulkevat non- stoppina Raatimiehenluodon pysäköintialueen (Kimpajuovantie 165) ja messualueen väliä päivittäin klo 9.35- 18.50. Messualueelta pysäköintialueelle palattaessa voi kyydistä hypätä pois myös Karhukorttelin ja Porin Teatterin pysäkillä (Hallituskatu), josta on lyhyt matka kävellä keskustan palveluihin. Tätä pysäkkiä kannattaa myös keskustasta nopeasti messualueelle haluavien hyödyntää.

Kaupunkilinja kulkee messualueelta Matkakeskukselle, Keskusaukiolle, Kauppatorille ja Puuvillakeskukselle sekä samaa reittiä takaisin messualueelle. Miltä tahansa näistä pysäkeiltä voi nousta bussin kyytiin tai jäädä pois kyydistä. Kaupunkilinjan aikataulu:

20180710_Asuntomessubussit_A4

 

Molempien linjojen reittikartta:

20180710_Asuntomessubussit_A4

Matkakeskuksen pysäkki löytyy laiturilta 8, aivan juna-aseman vierestä.

cof
cof

Keskusaukion pysäkki, kun olet matkaamassa messualueelle päin, löytyy ravintola Rosenbom`s Steakhousen edestä (keltainen rakennus). Kun haluat mennä Keskusaukiolta Puuvillakeskukseen tai Kauppatorille, löytyy pysäkki vastapäätä ravintola Rattista (Yrjönkatu 27).

keskusaukio

 

Kauppatorin läheinen pysäkki, kun olet matkaamassa messualueelle päin, löytyy osoitteesta Yrjönkatu 9. Kun haluat mennä Puuvillakeskukseen päin, löytyy pysäkki toiselta puolen tietä.

sdr
sdr

Puuvillakeskuksen pysäkki sijaitsee Isosannanpuistokadun puoleisessa päässä.