Mediapäivänä 13.7 Villa Kuusikossa haitari soi ja Maulavirta grillaa

Asuntomessukohde nro 27 tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.

Carlson on päänäytteilleasettaja Mikkelin Asuntomessujen kohteessa nro 27 Villa Kuusikko. Tämä tyylikäs musta 107 m2:n kivitalo on kompakti paketti, jonka sisustuksessa korostuu suomalainen design ja katseenvangitsijana toimii dramaattinen olohuoneen musta kaakeliseinä. Villa Kuusikko on elämys joka on ehdottomasti koettava!

Villa Kuusikko on kahden aikuisen moderni, avara ja valoisa Lakka-kivitalo, joka on viimeistelty mustaksi rapatulla pinnalla. Talossa on huomioitu esteettömyys ja helppohoitoisuus mm. sisäpuolen pintojen sekä pihasuunnittelun suhteen. Helppouden teemaa tukee myös keittiön AEG Comfortlift astianpesukoneuutuus, joka nostaa astiat käyttäjänsä tasolle.

Oman mausteensa tälle ihastuttavalle kohteelle antavat isännän ja emännän huoneet joissa molemmat saavat tilaa intohimoilleen – isäntä formuloille ja emäntä rentoutumiselle.

Villa Kuusikon ylelliset saunatilat ovat Harvian taidonnäyte. Tyylikkään vaalean kokonaisilmeen kruunaa Harvia Solide -kuusilauteet sekä valkoinen Harvia Cilindro H – sähkökiuas. Arjen luksusta ja kylpylätunnelmaa ilman ylimääräisiä neliöitä!

Mediapäivänä 13.7. Villa Kuusikossa yhdistyvät Carlsonin, rakennuttajapariskunta Karsikon, Sahanlahti Resortin ja Puumalan elämä. Yhteisiä arvoja kaikille ovat luonto, metsä, Saimaa ja puhtaus niin paikallisessa ruoassa kuin elinympäristössä – Puumalassa, lyhyen ajomatkan päässä Mikkelin Asuntomessualueelta, sijaitsee myös Karsikoiden kesämökki.

Villa Kuusikon Mediapäivän ohjelma sekä tarjoilu on toteutettu yhteistyössä puumalalaisen Sahanlahti Resortin kanssa. Sahanlahti Resortin kesäkeittiömestari Markus Maulavirta kokkaa paikallisia herkkuja ja puumalalainen haitaristi Harri Kautonen loihtii kesäisen tunnelman.

Markus Maulavirta on puhtaan suomalaisen ruoan ensimmäisiä puolestapuhujia ja pioneereja. Sahanlahdessa iloitaan vuosia jatkuneesta yhteistyöstä lähiruokalähettilään kanssa. ”Haluamme Sahanlahdessa olla vahvasti sitoutuneita paikallisuuteen, korkeaan laatuun ja vanhan ajan vieraanvaraisuuteen. Arvostamme myös yhteistyötä paikallisten ja lähiympäristön toimijoiden, kuten Carlsonin kanssa”, toteaa Sahanlahden emäntä Jaana Kuivalainen.

Mediapäivänä 13.7. upea Villa Kuusikko tarjoaa vierailleen kokonaisvaltaisen elämyksen musiikin ja herkullisten lähiruokamaistiaisten siivittämänä. Tervetuloa inspiroitumaan!

LISÄTIETOJA: Oy Carlson, johtaja / rautakaupat Antti Tuokko, puh. 050 383 7685, [email protected]