Mäntyharjun messumökki myydään nettihuutokaupassa

Mäntyharjun messumökki myydään nettihuutokaupassa

 

15.6.2011
Kaipaatko vielä omaa rantahuvilaa kesäksi? Nyt on mahdollista nauttia valmiiksi rakennetusta huvilasta vielä tänä kesänä loma-asuntomessualueella Mäntyharjussa.

Vajaan kahden viikon päästä Mäntyharjussa avautuvien Loma-asuntomessujen yksi rantahuvila, Kastellin toteuttama kohde numero 7, myydään nettihuutokaupalla.

Huuto.net-sivustolla myynnissä olevan Kastelli Luonto -kohteen huutokauppa on aloitettu vajaa viikko sitten 9.6. ja tähän mennessä tarjouksensa on jättänyt yhteensä 15 eri mökistä kiinnostunutta.

Myyjä ei ole määritellyt messukohteelle lähtöhintaa eikä hintavarausta, mutta minimikorotussumma on tuhat euroa. Tällä hetkellä huvilan ja rantatontin yhteishinta on noussut 122 000 euroon. Huvilahuutokauppa päättyy Loma-asuntomessujen jälkeen maanantaina 11.7.

Myynti-ilmoitusta voi katsoa tarkemmin Huuto.net-palvelun sivuilla: https://www.huuto.net/kohteet/valmis-kastelli-huvila-mantyharjulta/180385244

Voit myös käydä tutustumassa kohteeseen paikan päällä. Loma-asuntomessut ovat avoinna 27.6.–10.7. kello 10–18 joka päivä.